reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 26.10.2023 1190 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

AZİZ MİLLETİME BİLDİRİ-YORUM

CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINDA ŞAHLANIŞ PARTİSİNE KATIL…. VE SENDE ŞAHLANIŞLI OL….

ÇÜNKÜ CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMANIN TEK YOLU BİZZAT SENİN SİYASİ KİMLİĞE SAHİP OLMANDAN GEÇİYOR…

21 Yıldır ülkemizi yöneten Ak Parti kadroları adeta bir metal yorgunluğu içine girerek ülkemizi her alanda yönetilemez hale soktular. Bir avuç parti yandaşı aşırı zenginleşirken toplumun tümünü fakirleştirerek devletin yardım ve desteğine muhtaç ettiler.

Bu iktidardan kurtulmak için altılı masa etrafında çok iyi bir birliktelik gösteren muhalefet, seçim sonrası devletin tüm imkanlarını kullanan iktidara karşı %48 rey oranı ile 25 milyon oy kazandı. Ne yazık ki muhalefet elde ettiği bu büyük başarının ne anlama geldiğini anlayamadı. Gücünü iyi kavrayamadı ve sonunda darmadağın bir hale dönüşerek halkın umudu olma vasfını önemli ölçüde kaybetti…

DEĞERLİ YURTTAŞIM;

Peki şimdi kime oy vereceksin.? Hangi parti ile 21 yıllık kökleşmiş bir tek parti iktidarını değiştirecek ve ülkede gerçek demokrasiyi hakim kılacaksın.?

İçinde bulunduğumuz hukuk tanımaz düzende yaşanılan ekonomik sıkıntılarla çaresiz ve ümitsiz bir halde olduğunu görüyorum. Evet arıyorsun. Siyasi bir kimlik arıyorsun.

Şimdi bir umudunuz vardır. Çünkü aradığınız siyaset kurumu olan ŞAHLANIŞ PARTİSİ 10 Ocak 2022’de kurulmuş ve ülke yönetimine talip olmuştur.

Kalpleri vatan ve bayrak sevgisi ile dolu, Atatürkçü Düşüncenin ısrarlı takipçisi, laikliğin yılmaz savunucusu, kuvvetler ayrılığı ilkesine gönülden bağlı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, kadın-erkek eşitliğine inanmış, Türk kültürünü ve aile yapısını özümsemiş, insanı ön plana alan projelere sahip, demokrasi aşığı, gerçek Türk milliyetçisi olmakla gurur duyan genç, dinamik, liyakatli ve cesur insanların yer aldığı Şahlanış kadrolarının ülke yönetimini liyakatle icra edeceklerine inanıyorum.

1990 yılından beri kurucu liderleri Murat ALTUN Bey başkanlığında siyasi faaliyetlerini sürdüren ŞAHLANIŞ PARTİSİ kadroları aynen sizin gibi sıradan yurttaşlar. Onlar; kendilerini öne çıkarmaktan hoşlanmayan bir avuç vatansever, sade ve tertemiz kalmayı başarmış, yılların verdiği sevgi bağı ile Atatürkçü Düşünce doğrultusunda birbirine kenetlenmiş vatan evlatlarıdır. Sayıları kalabalık değil. Ama onların her biri tek kişilik ordu misali kendini fikren ve manen teçhiz etmiş mümtaz kişilerdir. Ve her biri siyaset dünyasının Mehmetçiğidir.

Özetle, ŞAHLANIŞ kadroları yerlidir ve millidir. Gücünü Türk Kültürü ve Atatürkçü Düşünceye sıkı sıkıya bağlılıktan almaktadır. Küresel mihraklardan ve onların yerli işbirlikçilerinden değil, bizzat Türk milletinin özünden destek alırlar.

Sonuç olarak;

2023 Türkiye’sinin öncelikli sorunu kötü yönetilmektir.  İyi yönetilmek için ülkemizin yenilikçi gerçek liderlere ve bu lider yönetiminde uyumla görev yapacak ülke gerçeklerini iyi bilen Atatürkçü kadrolara ihtiyacı vardır. Şahlanış kadrolarının bu yönetimi en iyi şekilde başaracaklarına inancım tamdır. Sizleri de bu kadrolara katılmaya, destek olmaya ve Şahlanış amblemi altında hizmet vermeye davet ediyorum.

ŞAHLANIŞ PARTİSİ’nin tam da sizin aradığınız siyasi ortamı sağladığını bir kere daha vurgulamak istiyorum.

Mehmet Mahmut Yıldız

Şahlanış Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı

Not: Saygıdeğer Komutanımız Tahir Tamer Kumkale’den alıntıdır.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb