reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 2 Şubat 2019 1314 Görüntüleme

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Beykoz’da STK’larla buluştu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği programda, " Murat Beyin tecrübesi sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini Beykoz’da belediye başkanı olarak görmek istedi. Sizler de tasvip eder ve oy verirseniz Beykoz’un yeni belediye başkanı olacak. " dedi.  

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği programda, “ Murat Beyin tecrübesi sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini Beykoz’da belediye başkanı olarak görmek istedi. Sizler de tasvip eder ve oy verirseniz Beykoz’un yeni belediye başkanı olacak. ” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere Beykoz’a geldi. Partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etmesinin ardından Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde STK temsilcileriyle bir araya gelen Kurtulmuş, yoğun ilgiyle karşılandı. Programa Kurtulmuş’un yanı sıra AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve partililer de katılım gösterdi.Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “Bugün bizlerle bir araya gelen Genel Başkan Vekilimize çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.AYDIN: “BEYKOZ’DA OLMAKTAN VE BURAYA HİZMET VEREBİLME ŞANSINI YAKALAMAKTAN ÇOK MEMNUNUM”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şunları ifade etti: “Ben artık Beykozluyum. Soğuksu Mahallesinden evimizi kiraladık. Önümüzdeki hafta da yerleşeceğiz. Bana bu görev ilk tebliğ edildiğinde sürpriz olmuştu. Nasıl olacağını düşünmeye başlamıştım. Beykoz’da siyaset yapan arkadaşlarımız var. Benim Beykoz’a gelmek gibi bir planım yoktu. Bu sürpriz beni aynı zamanda tedirgin de etti. Teşkilatımızla ve Beykozlu kardeşlerimizle bir araya geldiğimde bu tedirginliği üzerimden attım. Şimdi Beykoz’da olmaktan ve buraya hizmet verebilme şansını yakalamaktan çok memnunum. Beykoz’un güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum. Şimdi bize düşen öncelikle sokak sokak dolaşmak, hemşerilerimizle tanışmak ve arkasından sizlerin desteğiyle yetkiyi alıp; Beykoz’a hizmet etmek. Beykoz’a hizmet, yaşamı kolaylaştırmak için olacak. Beykozluların mutluluğunu daha da artırmak için olacak. Önümüzdeki 5 yıllık süre içinde Beykoz’a 15 yıllık hizmet sunmak hedefindeyiz. Bu geçmişte hizmet sunulmadığı anlamında değil. Ama öyle bir potansiyel oluştu ki, Ankara’nın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle, sizlerin tercihleriyle seçilecek olan Binali Yıldırım Başkanımızın desteğiyle 5 yılda 15 yıllık hizmet sunmayı planlıyoruz. Amacımız Beykoz’daki insanımızı mutlu kılmak.”“1 NİSAN’DAN İTİBAREN ÇALIŞACAĞIZ”

Aydın, “STK’ların tercihiyle 1 Nisan’dan itibaren çalışacağız. Amacımız kubbede hoş bir seda bırakabilmektir, güzellikle ve iyilikle anılabilmektir. Ay yıldızımızın gök kubbede kıyamete kadar dalgalanmasını Beykoz üzerinden destek vermektir. Bize güzel bir Beykoz ve Türkiye bırakmışlar dedirtebilirsek ne mutlu bize. Beykoz da birlik ve beraberlik içerisinde olursak, şu an olduğu gibi gönüllerimizi birbirimize açıp, Türkiye’nin en bilinen ve yaşanmak istenen ilçesi olma özelliğini daha da artırarak devam edersek aslında ülkemizin geleceğine hizmet etmiş oluruz.”KURTULMUŞ: “BU COĞRAFYANIN AMİRAL GEMİSİ TÜRKİYE’DİR”

Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş şöyle konuştu: “Bundan tam 40 yıl önce 1 Şubat 1979’da Türkiye’nin tanınmış gazetecilerinden Abdi İpekçi, suikasta kurban gitti. O dönemlerde üniversiteler sağcılar ve solcular arasında bölünmüştü. Mahalleler dahi böyleydi. Birçok faali meçhul cinayetler oldu. Dünyayı yönetenler; bir tarafta Rusya bir tarafta Amerika. Soğuk savaş vardı. Türkiye de savaşa muhatap olan ülkelerden biriydi. Büyük bedeller ödedi. 12 Eylül darbesiyle dışarıdan planlanmış, sağ sol çatışmasıyla hazırlanmıştı. Aradan 40 yıl geçti. Sonraki dönemlerde ASALA’sıyla, PKK’sıyla bu millet az mücadele etmedi. Şimdi o günler çok geride kalmış olsa da, emperyalizm yeni bir savaş boyutuna ulaştı. Orta Doğu’yu, dünyayı yeniden tasarlama çabasındalar. Türkiye coğrafi konumu sebebiyle bundan çok zarar gören ülkelerin başında geliyor. Bir tarafta DAEŞ’le bir tarafta PKK’yla uğraşıyoruz. Bütün bunlar güçlü ve büyük Türkiye’yi engellemek içindir. Çünkü bu coğrafyanın amiral gemisi Türkiye’dir. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Türkiye, güçlü bir Türkiye olma istikametinde ilerliyor. Bu oyunları bozacak ülke Türkiye’dir. Selçuklu’nun, Osmanlı’nın çocukları olarak bu oyunu bozacağız. Türkiye’nin en önemli güçlerinden birisi demokrasidir. Birçok yolla demokrasinin önü kesilmeye çalışılmış olsa da, millet hep sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bizim halktan başka gücümüz yoktur. Arkamızda herhangi bir ülke veya zümre yoktur.”KURTULMUŞ: “MURAT BEY SEÇİLDİKTEN SONRA BEYKOZ HALKININ GÖRÜŞLERİNİ ALMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Başkan Vekili Numan Kurtulmuş şöyle devam etti: “Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. Beykoz halkının bize vereceği destekten ötürü şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim manifestomuzu kamuoyuyla paylaştı. 11 maddelik manifestomuzun, esasında 3 alanla ilgili siyasetimizi ortaya koyduğunu ifade etmek isterim. Bunlardan biri bizim şehircilik anlayışımızdır. Bizim anlayışımızda her şehir kendine özgü karakteriyle yeniden inşa edilmelidir. Diğer konu ise yönetim anlayışımızdır. Cumhurbaşkanımız, kararların özellikle halkla birlikte alınmasının altını çizmektedir. Bundan sonraki süreçte Murat Bey seçildikten sonra Beykoz halkının görüşlerini almaya gayret edeceğiz. Belediyenin aldığı temel kararlar muhtarlıklarda askıya çıkarılarak, Beykoz halkının sürece dahil olması sağlanacak. Başkan Adayımız belli. Bundan sonra Beykoz’u en iyi şekilde temsil edecek, belediye meclis üye listesi hazırlanacak. Gençlerden, kadınlardan ve engelli arkadaşlarımızdan çok kuvvetli temsilcilerin bu listelerde olmasını istiyoruz.”KURTULMUŞ: “TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİK ANLAMINDA BİR MARKA OLMUŞTUR”

Kurtulmuş sözlerini şöyle tamamladı: “Murat Beyin tecrübesi sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini Beykoz’da belediye başkanı olarak görmek istedi. Sizler de tasvip eder ve oy verirseniz Beykoz’un yeni belediye başkanı olacak. Biz bütün belediye başkanlarımızda halka dönük 3 temel özellik arıyoruz. Birincisi adalet, ikincisi emanet bilinci ve üçüncüsü sadakattir. AK Parti büyük bir tecrübeye sahip. Tayyip Erdoğan belediyecilik anlamında bir marka olmuştur. Artık hizmet belediyeciliğinden, gönül belediyeciliği dönemine geçiyoruz. İnsanların gönlüne giremiyorsanız, hizmetlerinizin kıymeti kalmaz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb