DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Adalet Hanım Kimden Yanasın?
FETÖ ile mücadele yavaş yavaş ilerlerken damatlar ışık hızıyla serbest bırakılıyor. Bir sürü memur meslekten sorgusuz, sualsiz, suçsuz yere atılırken, açığa alınırken Adalet Hanım damatları koruyor, kolluyor. Bank Asya’da beş kuruşu olan garibana zulüm eden Adalet Hanım, FETÖ ile ilişkileri olan damatlara dokunamıyor.
Bu operasyonlar başladığında en büyük korkum, kurunun yanında yaşın da yanmasından ziyade yaşın yanında kurunun da kurtulmasıydı. Ne yazık ki Ergenekon davasındaki gibi dava öyle bir sulandırılıyor ki suçlular da kurtulacak bu hukuksuzlukların sonucunda. FETÖ’cü futbolcu, asker, doktor, memur, hakim, savcı var ama siyasetçi yok! Adalet Hanım, hep damatlardan yana. Adamına göre, damadına göre muamele yapılıyor.
Hey! Adalet Hanım senin gerçekten adaletli olduğuna, suçluları onun çocuğu, bunun damadı olarak görmediğin zaman inanacağım. Gerçekten bu ülkeye mal olmuş her bir bireye eşit davrandığın zaman inanacağım.
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
Gürzel “Beykoz’un Her Kuruşu Hizmete Dönüşecek”
-
Giresunlular Beykoz’da Tercihini Yaptı Hayrullah Usta Göreve Devam
-
İşten Çıkarılan Eski Aday Hatice Çam Akça AK Parti’den İstifa Etti
-
Beykoz Belediyesi’ne Yeni Başkan Yardımcısı: Mehmet Hüsrev Göreve Başladı
-
Saadet Partisi Çalıştayında Beykoz Vizyonu Masaya Yatırıldı
-
Beykoz Çubuklu’da Tapu Davası Krizi: Mahalle Sakinleri Tahliye Riskiyle Karşı Karşıya
-
AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Umut Aktürk Görevden Alındı
-
MHP Beykoz İlçe Teşkilatı Kapandı: Atama Bekleniyor
-
Beykoz Belediyesi’nden Çiğdem Mahallesi’ne Kapsamlı Hizmet Seferberliği
-
NADİR TOPRAK ELEMENTLERİ (RARE-EARTH- ELEMENTS)
-
MİLLİ ŞEHİT KAYMAKAM KEMAL BEY
-
KIBRIS GEZİSİNİN ARDINDAN (26-30 MART 2026)