reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 11 Şubat 2024 355 Görüntüleme

Veli Genç AK Parti Beykoz Meclis Üyesi Aday Adaylığına Müracaat Etti

AK Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi adayları listesi üzerinde yoğun mesai devam ederken, Yenimahalle'de Veli Genç ismi öne çıkıyor.

AK Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi adayları listesi üzerinde yoğun mesai devam ederken, Yenimahalle’de Veli Genç ismi öne çıkıyor.31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde iktidar Beykoz’daki son listesini de tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi adaylarıyla mülakatlar devam ederken, ilçenin en kalabalık mahallelerinden Yenimahalle’de Veli Genç ismi öne çıkıyor. Ocak ayının son haftasında AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığına gelerek Meclis Üyesi Aday Adaylığında bulunan Genç, ilçe genelindeki çalışmalarını da sürdürüyor.Spor kulüplerinden, sivil toplum kuruluşlarına kadar ziyaretlerini devam ettiren Genç, bir araya geldiği vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için kendisine ve partisine destek istemeye devam ediyor.Beykoz için Meclis Üyesi Aday adayı olduğunu ve partinin Beykoz’da yapılanmasından bugüne kadar teşkilatın içinde her zaman varlığını sürdüren bir isim olduğunu ifade eden Veli Genç, çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir isim olarak yıllardır ailesiyle ikamet ettiği Yenimahalle’de öne çıkıyor.AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığının aday adaylığı başvurusu yapan 97 isimle bire bir görüşmelerinin devam ettiği, Şubat ayının son haftasında Meclis Üyesi listesinin kesinleşeceği öğrenildi.Veli Genç kimdir?

1979 yılında Hatay Antakya’ da doğdu. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliği lisans programına başlamış olup, üniversite yıllarında Marmara Üniversitesinde AK Parti Teşkilatında görev almıştır. Üsküdar Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev almıştır.2017 yılında Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapmıştır.

AK Parti Siyaset Akademisinde ‘’Yerel Yönetimler programında Faruk Çelik, Mehti Eker ve birçok akademisyenlerden eğitim alarak 17 Şubat 2013 tarihinde başarı ile tamamlamış, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrikleriyle sertifika almıştır.

Beykoz AK Parti İlçe Başkanlığında, Yenimahalle Mahallesi teşkilatında, İlçe Başkanlığı Komisyonluklarında görev almıştır. Beykoz Kent Konseyinde bir dönem görev aldıktan sonra

Yenimahalle Sosyal Yardımlaşma Derneğinde Başkanlık görevi yapmış, Yenimahalle Spor Kulübünde yöneticilik yapmaktadır. Kadle İnşaat Enerji Gayrimenkul Reklam Ltd. şirketinin kurucusudur.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb