reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 11 Şubat 2024 281 Görüntüleme

Fatma Sevim Baltacı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Dün gece AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Beykoz’dan birbiri ardına başsağlığı mesajları yayınlandı.

Dün gece AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Beykoz’dan birbiri ardına başsağlığı mesajları yayınlandı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, İl Başkanlığı binası önünde yaşanan trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Fatma Sevim Baltacı’nın vefat haberi AK Parti camiasında derin üzüntüye neden olurken, il ve bütün ilçelerde gün içinde planlanan seçim programları iptal edildi.

AK Parti Genel Merkez yöneticilerinin yanısıra, birçok ilçe yöneticisi ve belediye başkanı da Fatma Sevim Baltacı için başsağlığı mesajı yayınladı. Beykoz’da Fatma Sevim Baltacı için; Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediye Meclis Başkan Vekili Gaye Zayıf, Başkan Yardımcısı Manolya Demirören ve eski İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç başsağlığı mesajı yayınlayan isimler arasında yer aldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Bu akşam gerçekleşen elim trafik kazası sonucu vefat eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum. Başımız sağ olsun. Yol arkadaşımızın mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.Beykoz Belediye Meclis Başkan Vekili Gaye Zayıf

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kelimelerin bittiği an. Rabbim sevenlerine sabır versin teşkilatımızın başı sağ olsun. Mekânı cennet olsun inşallah.Eski AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı İl Başkanlığımızın önünde gerçekleşen talihsiz bir kazada kaybetmiş bulunuyoruz. Değerli başkanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarının ve teşkilatımızın başı sağ olsun.Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı elim bir trafik kazasında kaybettiğimizi az önce üzülerek öğrendim.

Vefatıyla bizleri derinden üzen kıymetli dava ve yol arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine başsağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabır diliyorum.

Mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah.

Fatma Sevim Baltacı kimdir?

22 Ekim 1981 yılında İstanbul Fatih ilçesinde doğdu. Aslen Trabzonlu olan Baltacı orta ve lise ögrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 28 Şubat sürecinde kazandığı üniversiteye gidemediği için meslek edinme adına Moda – Giyim -Tasarım eğitimi aldı. 2007 – 2014 yılları arası tekstil sektöründe Yönetici – Stilist olarak çalıştı. Üniversitelerde başörtü yasağı zulmünün kalkmasıyla İlahiyat fakültesine başladı.

Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı ile başlayıp 2016 – 2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile ara vermeden devam etti. İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde görev aldı Teşkilat komisyonu, Ar-Ge Tantım Medya, Shib – AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl kadın kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı) Hali hazırda Sekretarya Birim başkanlığı ile devam etmekteydi. İstinye Üniversitesi Adalet 2. Sınıf öğrencisi olan Baltacı Evliydi.  Yabancı dil İngilizce ve Arapçadır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb