reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 28 Ekim 2021 764 Görüntüleme

KELLE İBRAHİM KUPASI PAZAR GÜNÜ SAHİBİNİ BULACAK

Bu sene 9.Düzenlenen Kelle İbrahim Masterler Veteranlar Futbol Turnuvası Final Günü programı kamuoyu ile paylaşılırken iki ayrı kupada final maçlarına çıkacak 4 takımda da heyecan en üst seviyelere çıkmış durumda.

Bu sene 9.Düzenlenen Kelle İbrahim Masterler Veteranlar Futbol Turnuvası Final Günü programı kamuoyu ile paylaşılırken iki ayrı kupada final maçlarına çıkacak 4 takımda da heyecan en üst seviyelere çıkmış durumda.

Gümüşsuyuspor Tesislerinde gerçekleşecek final günü etkinliği İstanbullu Kardeşler Makine Kupa Finali ile başlayacak. Bu müsabakada sahaya çıkacak takımlar Arev ile Beykoz Ayyıldız Takımları olacak.

Turnuvanın tabiri caizse gediklilerinden olan Beykoz Ay-Yıldız Masterler bu sene beklenen performansı çizemezken bu özel kupada final oynamayı ise başarmış durumda.

Beykoz Ay-Yıldız Masterler Takım Sorumlusu Kamil Çolak yaptığı açıklamada,” Her takım gibi biz de İstanbullu Kardeşler Makine adına yapılacak final maçından galibiyetle ayrılıp, geçmişte kazandığımız kupalara yeni bir ilave yapmak istiyoruz. Rakibimizi tanıyoruz, önceki yıllarda takımımızda forma giyen arkadaşlarımız da oynamakta. Hak edenin hakkı ile kazanacağı bir maç diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Arev Mastelerler adına açıklamada bulunan isim ise Dede Lakaplı Murat Yavuz olurken bu anlamlı turnuva kapsamında özel bir kupa finaline çıkmaktan mutlu olduklarını söyledi Yavuz,” Ben ve arkadaşlarım aslında Kelle İbrahim Turnuvası Kupa finalinde oynamayı çok istedik. Gerçekten de güzel maçlar çıkardık ancak ilk 4 takım arasında giremeyince kısmetimizi İstanbullu Kardeşler Makine Kupa finalinde arayalım dedik. İnşallah güzel bir final maçı sonrasında kupanın sahibi oluruz.” dedi.

DİNGİLSPOR İLE KOZYATAĞI MASTERLER TAKIMLARI FİNALİ İPLE ÇEKİYOR!

Kelle İbrahim Turnuvasının 2021 Müsabakaları sonrasında ilk kez bir final maçı oynamaya hak kazanan Dingilspor ise kadrosundaki Süper Lig deneyimli isimleri ile dikkatleri çekmekte. Takım Sorumlusu Erdoğan Yazıcı öncelikle Kelle İbrahim gibi Beykoz ile sembolleşmiş bir spor adamını saygı ile yad ettiklerini söylerken,” Önceki açıklamalarımda da ifade ettiğim gibi bu güne kadar her sene turnuvaya katılım sağlayan bir takım olarak ilk kez yakaladığımız bu şansı iyi değerlendirmek istiyoruz. Takımdaki tüm arkadaşlar maç sonunda şampiyonluk kupası ile tur atmak istiyor. Tabii ki biraz da iş kısmet, çünkü zorlu bir rakibimiz var. Birçok turnuvada şampiyonluk stresi yaşamamış, kazanmış bir ekip ve onlara da saygı duymadan geçemiyoruz. Finale yakışır bir müsabaka olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu sene 9.Kez düzenlenen turnuvaya değişik yıllarda katılım sağlamış ekiplerden olan Kozyatağı Masterler Takımı da final maçını dört gözle beklemekte. Takım Sorumlusu Enver Deniz şampiyonluk maçından mutlu ayrılmak istediklerini söylerken,” Güçlü bir kadromuz olduğu ortada ama defalarca final maçı tecrübesi yaşamış bir takım olarak her finalin çok farklı zorlu geçtiğini görmüş, yaşamış takımız. Gününde olan maçı kazanacak, önemli olan o gün bizleri izlemeye gelenlere keyifli dakikalar ve güzel bir futbol sunabilmek.” diye konuştu.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SPORDA TÜRK KADINLARI RÜZGÂRI

SPORDA TÜRK KADINLARI RÜZGÂRI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb