reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Nisan 2021 879 Görüntüleme

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nde İsmet Konca Dönemi

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği kongre yaptı. Daha önce siyaseti bıraktığını açıklayan Emin Yavuz, dernek başkanlığına da devretti.

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği kongre yaptı. Daha önce siyaseti bıraktığını açıklayan Emin Yavuz, dernek başkanlığına da devretti.

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Olağan Genel Kurulunu Kavacık’taki dernek merkezinde yaptı. Sınırlı sayıda katılımın olduğu kongre pandemi kurallarına uyularak yapıldı.

Kongrede Emin Yavuz görevi derneğin kurucu başkanı olan İsmet Konca’ya devretti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin divan başkanlığını Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun üstlendi.Emin Yavuz konuşmasında, sekiz yıl Beykoz Doğu Karadenizliler Dernek Başkanlığı yaptığını ifade ederek, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına, özellikle Nilgün Konca’ya teşekkür ettiğini söyledi.

İsmet Konca’da, katılan konuklara teşekkür ederek, Emin Yavuz’un hizmet kalitesini yukarıya çıkarmaya çalıştığını bundan sonra bu sorumluluğu kendisinin üstlendiğini söyledi. Kurucusu olduğu Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği’nde yeniden başkan olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Konca, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığının el verdiği oranda çalışmaları yürüteceklerini dile getirdi.Kongre sonunda yeni Yönetim Kurulu objektiflere poz verirken, karede yer alan kurul üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Başkan İsmet Konca

Yüksel Baki

Hakan Bekar

Alparslan Erdin

İlhami Ertav

Hasan Gedik

Emre Göç

Kamil Adnan Güner

Kemal Köse

Murat Gökhan Ofluoğlu

Ümit Serdar Okuyan

Asım Özdemir

Yasemin Özdemir

Erkan Özmen

Gülbeyaz Özmen

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb