reklam
Ana Sayfa Yazarlar 17.06.2020 4745 Görüntüleme

TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu’nun yönetime gelmesinden sonra maddi sıkıntıları bir şekilde halleden Trabzonspor akabinde uyguladığı doğru transfer politikasının meyvelerini toplamaya devam ediyor ve Türkiye Kupasında kendi sahasındaki 2-1 lik galibiyetin ardından rövanş maçında Fenerbahçe’yi İstanbul’da da yenerek finale kalmayı başardı.

Hem ligde hem de kupada şampiyonluğa giden Trabzonspor finansal yükümlülükleri yerine getirmediği gerekçesiyle UEFA tarafından Avrupa’dan 1 yıl men cezası almıştı ve buna göre bu sezon veya 2021-2022 sezonlarının birinde UEFA kupalarına katılmayı hak kazanması durumunda 1 yıl men edilecek. Şimdi suskun kalan camia şampiyonluklar gelince geç kalmazlar umarım.

Buna karşılık problemleri gitgide büyüyen Fenerbahçe de çöküş devam ediyor. Sahada olduğu gibi yedek kulübesinde de otururken takımın teknik direktörü gibi davranan Emre Belözoğlu çoğu zaman olduğu gibi sinirlerine hakim olamayarak takıma zarar vermeye devam ediyor. Diğer taraftan lisansı olmadığı için saha yerine tribünden maçı izleyen Volkan Demirel de bir başka teknik direktör, maç içinde oyuncu değişiklik talimatları veriyor, gerçekten çok ilginç. Koskoca Fenerbahçe camiasına bu davranışlar yakışmıyor ve olan takım için her şeyini ortaya koyan başkan Ali Koç’a yazık oluyor.

Türkiye’deki tüm futbolseverlerin büyük çoğunluğunun yaşantısı ve sporculuğuyla büyük saygı duyduğu Galatasaray kalecisi Muslera’nın yaşadığı sakatlık VAR sistemi ile birlikte devreye giren yeni ofsayt uygulaması, baştan beri oyuncu sağlığı açısından büyük risk teşkil ediyor ve tedbir alınmazsa daha büyük sakatlıklara sebep olacak gibi görünüyor. Muslera’ya geçmiş olsun diyorum.

Süper Ligin 3 ay durmasına sebep olan coronavirüs salgını sebebiyle yayıncı şirket takımlara verilmesi gereken parayı ödemedi, aynı zamanda tribün gelirlerinden de mahrum kalan ve zaten mali problemlerle boğuşan kulüpler mali açıdan iyice sıkıntıya girdi,  birçok takım futbolcuların ücretlerini de veremedi. Bu sezon bir şekilde bitecek ama mali açıdan sıkıntı içinde olan kulüplerimizi yeni sezonda da çok zor günler bekliyor.

Sağlıklı ve esen kalın.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

İZMİR DESTANI

İZMİR DESTANI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb