reklam
Ana Sayfa Yazarlar 19.02.2019 1405 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

SEÇİME DOĞRU ŞAHLANIŞ HAREKETİ PENCERESİNDEN VATAN SATHINA GENEL BİR BAKIŞ

Son on yıldır içimiz-dışımız, işimiz gücümüz SANDIK oldu. Önümüze sandık koydular, elimize oy pusulası verdiler; seçim yaptığımızı SANDIK. Oysa gerçekte yaptığımız tepedekilerin seçip önümüze koyduğu, ne olduğunu, kim olduğunu bilmediğimiz bazı zatları bedava ONAYLAMAK oldu.

Yalnızca seçim yap tığımızı sanmadık. Bir de ADAM seçtiğimizi SANDIK. Yazık ki kısa zamanda seçtiklerimizin ADAM, en azından MİLLETİN ADAMI olmadıklarını anladık.

31 Mart seçimi de benzer bir atmosferde geçecek. Bir taraf elinde devlet imkânları sekiz koldan, yetim hakkı devlet malı, haram-helal demeden meydanlarda. MUHALEFET TAYİN EDİLEN GÜNDEMİ KOVALIYOR. İktidardakiler, ortada muhalefet olmadığını anlamış olmalılar ki;” Memlekete muhalefete gerek varsa onu da biz yaparız.” diyor ve dediklerini de yapıyorlar.

Sayın Recep Bey, Sayın Tayyip Bey’e muhalif; Sayın Tayyip Bey ise en sert muhalefeti Sayın Erdoğan Bey’e karşı yapmakta. Sayın Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ınsa hedefinde BAY KEMAL var. Tabiri caizse onunla yatıp onunla kalkıyor.

Patates, soğan, biber patlıcana söz mü geçiremedi? Sorumlusu Bay Kemal. Faiz lobisi, vaiz lobisine diş mi geçiremedi; Trump okyanus ötesinden ayar mı verdi? Sorumlusu BAY KEMAL. İş o raddeye vardı ki BAYKEMAK bile.” VAY BE BEN NEYMİŞİM MEĞER!” diyerek koltuğuna sımsıkı yapıştı. Kimseye bırakmaya da niyetli değil.

Vatandaş, bırakın vatandaşlığı, insanlıktan çıkmış. Uruguay’dan, Sırbistan’dan et, Gürcistan’dan saman, Suriye’nin güneyinden bombardımanlı topraklardan kuru soğan ithalini mehter eşliğinde zafer diye kutlayanların KOMEDİ-DRAMA tiyatrolarını izlemekle meşgul.

Bakkallara “ BAKKAL OLAYI BİTTİ. BİRLEŞİN ZİNCİR MARKET OLUN.” Tavsiyesinde bulunan, yurdun her köşesine AVM Grosmarket açtıran adamın, marketlere karşı cihadını ibretle izleyip oyalanmakta.

17 yıldır, kooperatifçiliği bitiren, köylünün toprakla, üreticinin halkla ilişkisini koparan adam, komünistlik uygulamalarına geri döndü. Meydanlarda seçim vaadi niyetine sebze, meyve satıyor. Her seçim öncesi olduğu gibi bu kez de yeni icat ettiği düşmanlara çatıyor.

Ya kendisi… Her türlü kusurdan, günahtan münezzeh. Otağını BEŞTEPE KÜLLİYESİ’ne kurmuş BEKÇİ BABA BAHÇELİ dışında kim varsa gâvur, terörist, vatan haini. Tümü, bu iyilik ve dostluk meleğini öz mülkü koltuğundan indirmek için yeminli. Başlarında da BAY KEMAL.

Çoğunluk derseniz, dört bir yandan maruz kaldığı VATAN-MİLLET bombardımanı altında darmadağın. Vatanı evi, milleti ise aile efradı olmuş. Tek amacı var; ailesini asgari ölçüde besleyebilmek ve giydirebilmek, ısıtabilmek.

Yakınlarda bir umut ışığı görünmüyor. Başta ŞAHLANIŞ HAREKETİ olmak üzere vatanın milletin geleceğini aydınlatacak umut ışıkları ise parlamadan söndürülmeye çalışılmakta. İşsizlik rakamları, enflasyon şaha kalkmış. Üretim rakamları, Tüketici güven endeksi giderek düşüyor. İyi, güzel şeyler görmek, söylemek için, vatan sathına iktidar borazanı A HABER penceresinden bakmak gerek.

Bütün bu sorunlar varmış; ama önemli değilmiş. Çünkü ÜLKENİN BEKA SORUNU VAR(mış) Bunlara bakılmazmış. Sanki 17 yıldır koltukta rahmetli babam varmış. Memleketi BEKA noktasına onun kısıtlı ZEKÂ’ sı getirmiş gibi yeniden oy isteniyor milletten.

Belediyelere başkan seçer(miş) gibi yapacakmışız; ama gerçekte memleketin BEKA’sını oylayacakmışız.

Geçin beyler. Bu milletle dalganızı geçin. Ama unutmayın ki boş tencere ve tavanın önünde hiçbir güç duramaz. O tencere, tavaların kafanıza inmesi yakındır.

EN KALBİ SAYGILARIMLA

MEHMET MAHMUT YILDIZ-ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb