reklam
Ana Sayfa Yazarlar 6.09.2018 1489 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

DEĞERLİ GÖNÜL DOSTLARI VE VATAN SEVDALILARI;

Siyaset sevki idare ve sevki iradeye talip olmanın adıdır.

Asla amaç değildir, aksine vatana ve millete hizmet aracıdır. Siyasette hedef, vatandaşların huzurlu, güvenli bir hayat sürmelerini temin ve devletin ebet müddet için ikamesini sağlamak olmalıdır.

Siyasetçilerin görevi, bu aracı sağlıklı bir şekilde kullanarak güven içinde menzile ulaştırmaktır.

Ne yazık ki günümüzde gerek İktidar partisi gerekse muhalefet partileri bu hizmet aracını trafikteki maganda sürücüleri aratmayacak şekilde bilinçsizce kullanmaktadırlar.

Bu bilinçsiz tavırlar nedeniyle, ülkemiz, milletimiz iç ve dış sorunlar girdabına girmiştir

Siyaseti yukarıda tanımladığımız biçimde kullanmaya ahdetmiş olan Şahlanış Hareketi 1990 yılında kuruluşuyla birlikte fikri temellerini, genel ilkelerini, ülkenin ve milletin bekası ve huzuru için yapılması gerekenleri ayrıntılı olarak projelendirmiş ve değişik platformlarda kamuoyuyla paylaşmıştır.

Siyasi partiler normalde milletin malıdırlar. Ancak günümüzde toplum öylesine ayrıştırılmıştır ki kimse kendi partisinin dışındaki bir partiyi milletin partisi olarak görmemekte, daha da ötesi o partiyi hizmet yarışında bir ortak olarak değil de hasım, hatta düşman saymaktadır.

Ülkemizin içinde bulunduğu açmazdan bugünkü siyasi partilerle, bugünkü yönetim anlayışıyla kurtulması mümkün değildir.

Memleketimizin ve milletimizin, Şahlanış Hareketinin birleştirici, kucaklayıcı vefalı ellerine ihtiyacı vardır.

Bu nedenledir ki içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan çıkabilmek yolunda Şahlanış Hareketinin güçlü biçimde varlığını hissettirmesi elzemdir.

Bu sebepledir ki gönüldaşlarımız bu kutlu hareketimize bu güne kadar verdikleri maddi, manevi desteğin daha fazlasını sunmaları büyük önem arz etmektedir.

Tüm gönüldaşlarımızın bu şuur ve sorumlulukla hareket edeceklerine olan inancımı tekraren, en kalbi saygılarımı sunuyorum.

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BASKANI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb