reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 25 Şubat 2018 2052 Görüntüleme

AK Parti Belediyeleri vatandaştan ziyade rantı düşünüyor

Çubuklu Mahmudiye Derneği CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ü ziyaret etti.

Mesudiye Mahmudiye Derneği CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ü ziyaret etti.

Mesudiye Mahmudiye Derneği CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Ülke ve Beykoz gündemi değerlendirilirken Düzgün Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibi için; “Yöneticiler Beykoz’da 15 yıldır bir plan yapamadılar. Vatandaşa verilmesi gereken tapu, hazineden 20 liraya alıp vatandaşa 250 liraya satıyor.”

 

Ziyarete; Mesudiye Mahmudiye Derneği Başkanı Kenan Başaran ve yönetimi katıldı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığını kazanan Aydın Düzgün’ü tebrik eden Dernek Başkanı Kenan Başaran dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve Aydın Düzgün’ü Mahmudiye’ye davet etti.

DÜZGÜN: TOKATKÖY’DE UYGULANACAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PLANLARI YANLIŞTIR

Ülke ve Beykoz gündemi değerlendirilen ziyarette CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin Beykoz Tokatköy planlarıyla alakalı olarak yanlış bulduğu kentsel dönüşüm politikalarıyla ilgili düşüncelerini aktararak vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde Beykoz’un birçok yerinde sosyal konut yapılabileceğini bu yerlerden birinin de Beykoz Belediyesine ait Hobi Bahçelerinin yer aldığı arazi olduğunu dile getirdi.

BEYKOZ’DA 15 YILDIR BİR PLAN YAPAMADILAR

Son olarak, AK Parti Belediyelerinin vatandaştan ziyade rantı düşündüklerini söyleyen Düzgün şöyle devam etti. “Dünya’nın neresine gidilirse gidilsin Beykoz gibi güzel bir kent bulunamaz. Yöneticiler Beykoz’da 15 yıldır bir plan yapamadılar. 30 yıldır Türkiye’de abuk sabuk bir durum var.”

ÇAVUŞBAŞI’NDA YAŞAYAN VATANDAŞLAR HALA BEKLİYOR

“Tapu tahsis belgeleri filan. En son 2B’ler. Vatandaşa verilmesi gereken tapu, hazineden 20 liraya alıp vatandaşa 250 liraya satıyor. 2B’ler geldi,  ilk tapuları Karlıtepe’de vermeye başladılar. Çavuşbaşı’n da yaşayan vatandaşlar hala bekliyor. Yasal olarak vatandaşın tapusunun emlak vergisi üzerinden verilmesi gerekir. Kişi ödeyemiyorsa binası yapılıp, dairesi verilmeli.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb