reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 25 Şubat 2018 2063 Görüntüleme

SP Beykoz Erbakan’ı anma töreni düzenledi

Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından Necmettin Erbakan’ı anma töreni düzenlendi.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Akdoğdu, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, STK temsilcileri, Spor Kulübü Başkanları katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ YEMİNİ EDİLDİ

Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. Senesi sebebiyle düzenlenen anma töreninde, şiirler okundu ve Erbakan’ın konuşmalarını içeren video misafirlerle paylaşıldı. Toplantının sonunda Milli Görüş yemini edildi.

KAÇMAZ: ŞUBAT AYI, ŞEHİTLER AYI OLDU

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, “İçinde bulunduğumuz Şubat ayı aynı zamanda şehitler ayı oldu. Bu akşam efsane lider Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 7.senesi adına düzenlediğimiz anma gecemize hepiniz hoş geldiniz.” diye konuştu.

KURDAŞ: ERBAKAN HOCAMIZIN ÖMRÜ ANSİKLOPEDİLERCE ANLATILACAK BİR ÖMÜR DEĞİL

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş şöyle konuştu: “Öyle bir şahsiyet ki, bir kişi düşünün bir filozof, bir başkasını düşünün devlet adamı, bir başka şahsiyet mutasavvuf, bir başka kişi sanayici, bir diğeri hoca, bir diğeri alim ve bilim adamı, bir başka kişi düşünün ki o bir lider. Aslında böyle kişileri tek tek anlatmak bile bazen kitaplar alabilir. Tüm bunların bir arada olduğu o kişiyi anlamak ve anlatmak çok daha zor olsa gerek.  Bazen ansiklopedilerin yetmeyeceği ömür vardır. İşte Erbakan Hocamızın ömrü ansiklopedilerce anlatılacak bir ömür değil.”

HOCAMIZIN DERDİ İKTİDARA MÜSLÜMANLARI TAŞIMAK OLMAMIŞTIR

Mustafa Kurdaş, “Erbakan Hocamızın siyasete başlangıcı sadece politika yapmak için olmamıştır. Hocamızın derdi iktidara Müslümanları taşımak olmamıştır. Hocamızın isteği Müslümanların zihniyetini iktidar yapmak olmuştur.” dedi.

Kurdaş sözlerini şöyle tamamladı: “Hareketimizin başlangıcı maneviyattır. Hak, hukuk ve haram, helal kavramlarını bilmeye ve savunmaya devam etmek zorundayız.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb