reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 6.11.2020 4837 Görüntüleme

MİLLİ GURURUMUZ EMRE SAKÇI

Geçtiğimiz günlerde İzmir ve çevresinde olan 6,9 şiddetindeki deprem dolayısıyla 114 vatandaşımız hayatını kaybederken 1035 vatandaşlarımız da yaralandı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Uluslararası Yüzme Ligi yarışlarından ülkemiz adına sevindirici haberler geldi. Milli yüzücümüz Emre Sakçı 50 metre kurbağalamada 25.29 saniye yüzerek kendisine ait Avrupa rekorunu yeniden kırması bizleri çok mutlu etti. Derecesiyle dünyanın en iyi ikinci derecesini elde ederek dünya rekorunu yakalamasına “saliseler” kalan Emre Sakçı yüzmede ülkemize inanılmaz başarılar kazandıracak gibi gözüküyor. Başarıları daim olur inşallah.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler birliği olarak Ocak 2021 de seçimli Genel Kurul yapacaklarını belirterek yeni dönemde göreve aday olmayacağını duyurdu. Görevin önemli olduğunu ancak bu görevin yapılabilmesi için seçilen başkanın tüm zamanını futbol için harcaması gerekliliğini savundu.

Kulüpler Birliği olarak gündemlerinde kulüplerin ekonomik durumları ve statları seyirciye nasıl açabilecekleri konularının olduğunu dile getiren Sepil, “Gündem çok. Özellikle ekonomik konularda bu sene kulüpler çok zorlanıyor. Bu konularla ilgili konuşuyoruz. Yayıncı kuruluşla görüşüyoruz. Başka neler yapabiliriz diye görüşmeler yapıyoruz. Statlar kolay değil ama acaba nasıl statları seyirciye açarız diye bakıyoruz. Koşullar da kolay değil. Sanırım milli arada bir kez daha kulüpleri bir araya toplayıp değerlendirme yapacağım” dedi. Bu ortamda kulüpler maddi sıkıntılarını aşmak için tribünleri doldurmanın salgına etkisini ve zararlarını kim nasıl yüklenebilir acaba merak ediyorum.

Şampiyonlar Liginde2020-2021 sezonunda ülkemizi temsil eden Medipol Başakşehir Manchester United’ı 2-1 yenme başarısını göstererek bu galibiyetiyle puanını 3’e kazancını da arttırdı, 150 milyon katılım ve yayın bedelleriyle birlikte yaklaşık 230 milyon liranın sahibi olmuş durumda. Böylece Medipol Başakşehir son iki sezonda ülke puanına en çok katkı sağlayan takım oldu.

Herkese sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı günler dilerim, esen kalın.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb