reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 3 Aralık 2017 1821 Görüntüleme

Hamzaçebi Ardahanlıları ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Beykoz Ardahanlılar Derneğini ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Beykoz Ardahanlılar Derneğini ziyaret etti.

CHP Beykoz Gençlik Kolları olağan kongresi için İlçe Başkanlığına uğrayan Milletvekili Akif Hamzaçebi, gençlere başarılar diledikten sonra Beykoz Ardahanlılar Derneğinde vatandaşlarla buluştu.

Toplantıda,  Beykoz Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Kılıç, Dernek Başkanı İnan Aktürk, Ardahanlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Fakir Yılmaz, CHP Meclis üyeleri Aydın Düzgün, Deniz Yıldız, Cavit Gül, İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve vatandaşlar katıldı.

Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk ve Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz yaptıkları açılış konuşmalarında ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek derneklerinin faaliyetleri hakkında kısa bilgiler aktardılar.

ŞU AN EN ÇOK BİRLİĞE, BERABERLİĞE KARDEŞLİĞE İHTİYAÇ DUYUYORUZ

Milletvekili Akif Hamzaçebi şöyle konuştu: “Ardahanlılar aklıma geldiğinde aklıma gelen güven, arkadaşlık, dostluk olmuştur. Kars Ardahan Iğdır bu coğrafya 42 yıl Rusların esareti altında kalmıştır. Bu esaretten sonra anavatana kavuşmuştur. Cumhuriyet deyince ayağa ilk kalkan illerden birisi Ardahan’dır. Şu an en çok birliğe, beraberliğe kardeşliğe ihtiyaç duyuyoruz.”

DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ÖZGÜR BİR ŞEKİLDE SONSUZA KADAR YAŞAMAK İSTİYORUZ

“Demokratik Türkiye Cumhuriyetinde özgür bir şekilde sonsuza kadar yaşamak istiyoruz. Ardahan bunu başarmış. Ardahan’da Ahıska Türkleri var, Kürtler var. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Cumhuriyetin kurulduğu tarihten bu yana bu insanlarımız barış içerisinde yaşamışlar. Ardahan’ın bu kültürü bizi geleceğe taşıyacak, bir arada tutacak olan kültürdür.”

BEYKOZ’UN HALA ÇÖZÜLMEMİŞ TAPU SORUNLARI VAR

Mülkiyet sorunuyla ilgili konuşan Akif Hamzaçebi şunları ifade etti: “Beykozlular 2B konusundaki emeğimizi çok iyi biliyorlar. Vatandaşlarımızın mülkiyet sorunlarını çözmek için siyasi hayatımızın önemli yıllarını Beykoz’da geçirdik. Bundan mutluyum, arkanızda halk varsa mücadele edersiniz. Bizim görevimiz sizin sorunlarınızı çözmektir. Beykoz’un hala çözülmemiş tapu sorunları var.”

“Birçok mahallede Orman arazileri üzerinde evi bulunan vatandaşlarımız tapusunu alamamıştır. Adı hukuken orman ama fiilen orman değil. 2B olana tapu veriliyor, ormana verilmiyor.”

BEYKOZ EĞİTİM VE TURİZM KENTİ OLACAK

Hamzaçebi şöyle devam etti: “Bundan sonra gökdelen yapılmayacağı laflarına inanmayın. O sözlerden sonra Haliç’te çok katlı binaya izin verdiler. İstanbul’un Türkiye’nin sorunu çok, bu sorunlar bizlere sorumluluk yüklüyor. Siyasetin tek amacı insanın mutluluğudur. Daha güzel İstanbul daha güzel Beykoz daha mutlu insanlar. Beykoz eğitim, kültür, turizm kenti olacak. İstanbul bir finans kenti, dünya kenti olacak.

BEYKOZ’DA EN BÜYÜK SORUN İŞ

Dünya nüfusu artıyor, sekiz milyar şu anda. Beykoz’da fabrikalar vardı. Çalışmaya geldiniz. Devlet size bir yer göstermedi. Kendi işinizi kendiniz çözdünüz. Bu evler yapıldı, tapu sorunu çıktı. Bu fabrikaları devlet kurdu, bende bir yerde oturacağım. Şimdi üç fabrika kapandı. O zaman 2B için dolaşırken vatandaş söylüyordu. 800 lira emekli maaşı alıyorum demişti ve adam 2B arsasının bedelini nasıl ödeyeceğini bilemiyordu.  Beykoz’da en büyük sorun iş. Fabrikaları kuralım demiyorum, bunlar kaldırılırken bu işsizlik sorunu da planlanmalıydı.”

İSTANBUL İÇİN YOLA ÇIKTIM, ÇALIŞIYORUM

Hamzaçebi, “Bizler iyi niyetle yola çıktık. Güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır. İstanbul için yola çıktım, çalışıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

İyi Parti Beykoz Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

Dernek ziyaretinin ardından CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve beraberindekiler aynı binada yer alan ve yeni kurulan İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Akif Taşdemir tarafından kapıda karşılanan Hamzaçebi hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb