reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 3 Aralık 2017 1513 Görüntüleme

Beykoz Emniyeti İlçenin Huzuru İçin Toplandı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün geleneksel yıl sonu huzur toplantısında yıl boyunca asayişle ilgili gerçekleştirilen hizmet ve çalışmalar kamuoyuyla paylaşıldı.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geleneksel yıl sonu huzur toplantısında yıl boyunca asayişle ilgili gerçekleştirilen hizmet ve çalışmalar kamuoyuyla paylaşıldı.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Rüzgarlıbahçe’deki binasında toplantıya, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, idari amirler, okul müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve emniyet mensupları katıldı.

Emniyet Müdürü Sururi Saydam’ın ev sahipliğindeki toplantı şehitler ve gaziler anısına, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Emniyet Müdürü Saydam: “Beykoz En Güvenli 5. İlçe”

İlk konuşmacı olarak kürsüye gelen Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam: “Beykoz, şu anda İstanbul’un 39 ilçesi arasında en güvenli 5. ilçe sıfatını da elinde bulunduruyor. Çok geniş bir arazide bulunmamıza rağmen bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüzden gelen talimatlar neticesinde tabii ki son bir yıldır ilk önceliğimiz terör. İlçemizde en az 10 günde bir operasyonlar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Çelikbilek: “Her Zaman İlçe Emniyetinin Yanında Olacağız”

Başkan Çelikbilek: “Emniyet Müdürümüz daha iyi yerlere gitmeyecekse 100 sene Beykoz’da kalabilir. Bu bize nasip oldu, 15 Temmuz gecesi biz onu çok iyi tanıdık. Bölgem ve milletim adına, kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu ülke, bu ülkeyi sevenlerin sırtında ayakta kalır. Bu ülke için fedakârlık yapmak gerekiyor. Allah bu millete bir daha öyle bir olay yaşatmasın. Beykoz 39 ilçe içinde en güvenli 5. İlçe. Bizler onların işlerini kolaylaştırmak adına her zaman yanlarında olacağız.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Ahmet Katırcı “Toplumun Desteğine İhtiyacımız Var”

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz, İstanbul en büyük yüz ölçümüne sahip ve biz burada 365 polis ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Hırsızlık olayları köylerimizde en büyük sıkıntılarımızdandır. Beykoz’un en büyük sorunlarından biri de tabi bağımlılık. Bağımlılıkla mücadele devletin tek başına yapabileceği bir şey değildir. Bütün suçların önlenmesinde toplumsal desteğe sonuna kadar ihtiyacımız var.” Şeklinde düşüncelerini ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Huzur Toplantısı’ adı altında hazırlanan sunumda ise, Beykoz’un 2017 yılındaki suç tablosu gözler önüne serildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb