reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 18.05.2017 1459 Görüntüleme

Şempiyon Böyle Olur

Geçen yazımızda Türkiye’de sporun kadınlarla güzel olduğunu yazmıştık, bunun çok doğru bir tespit olduğunu Vakıfbank Kadın Voleybol takımı Avrupa’da Euroleague şampiyonu olduktan sonra kendisi ve Eczacıbaşı kadın voleybol takımlarımızın yer aldığı Dünya Voleybol Şampiyonasında şampiyon oldu özetle bir ay içinde hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonu oldu ve adete işte böyle şampiyon olunur dediler.

Buna karşılık Venüs Sultanlar voleybol liginde ise Vakıfbank’ı eleyen Galatasaray ile Eczacıbaşı’nı eleyen Fenerbahçe kadın voleybol takımları finale kaldı. Özetle seriyi 3-0 kazanan Fenerbahçe kadın voleybol takımı şampiyon oldu.

Ekranlarımızda sporu izlerken bir konu çok dikkatimi çekiyor. Bütün spor kanallarına baktığınızda istisnasız hepsi sadece futbol konularını saatlerce yayınlıyorlar. Diğer branşlara ayrılan zaman ise yüzde beş altı kadar oluyor. Hele üç büyük takımın başkanı bir açıklama yaptıysa konu başlıkları saatlerce alt yazı ve haber bültenlerinin tamamını kapsıyor. Gerçekten ayıptır, biliyor musunuz “17 Yaş altı Milli Futbol Takımımız” Dünya kupasına katılma hakkı elde etti, acaba kaçımız bu olayı biliyor.

PTT 1 Ligde ise; Yeni Malatya Spor ile Sivasspor takımları geçen hafta sonu aldıkları neticelerle mutlu sona ulaşıp Süper lige yükseldiler diğer takım ise bu hafta sonu oynanacak maçlar neticesinde üçüncü ile altıncı takımlar arasında oynanacak play-off neticesinde belirlenecek. Buna karşılık Süper ligden Adanaspor PTT 1 Lige düşen ilk takım oldu.

Geçtiğimiz haftanın en ilginç olayı ise süper ligde şampiyonluğun en büyük adayı ile Fenerbahçe arasında oynanan ve son saniyede Beşiktaşlı futbolcunun kendi kalesine attığı golle 1-1 berabere kalmalarının ardından Beşiktaş takımının teknik direktörü Şenol Güneş’in “bize çelme takmaya gelmişler” şeklindeki açıklamasıydı. Şenol Güneş herhalde hala üç büyükler arasındaki rekabeti öğrenememiş ki böyle konuşuyor. Bırakın üç büyükleri bir tarafa hangi takım bilhassa son yıllarda sahaya yenilmek için çıkıyor. Ama Şenol Hoca her puan kaybının ardından bir bahane buluyor.

Hoşça ve esen kalın.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Hedef KATAR mı?

Hedef KATAR mı?

Tema Tasarım | AnatoliaWeb