DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ALLAH YARDIM ETSİN ZOR!
Değerli vatandaşlarım, ülkemiz de CORONA vaka sayılarının günden güne sürekli artış göstermesi ve bir türlü önlem alınamaması üzerine hükümetimiz yani bakanlar kurulunca 20 gün tam kapanmaya karar verilmiştir. Bir bakıma doğru bir karardır. Anca bu karar salgın ilk başladığı zamanlar da olsaydı daha iyi olurdur düşüncesindeyiz. Çünkü 32.000 vatandaşımızı kaybettikten sonra kapanma kararı alınması gelecek kayıpları önleyecek vaka sayılarını düşüreceğini düşünüyoruz. Tam kapanma kararı alınması bir bakıma doğrudur. Fakat şunu da belirtmek gerekmektedir. Acaba vatandaş ne yapacaktır. Bir hesaplama yapılmış mıdır? Yoksa sadece vaka sayıları düşmesi için karar alınsa da vatandaşın durumunu gözden geçirmek gerekir diye düşünüyorum. Biz geçen aylar da sosyal medya üzerinden böyle bir makale daha yazarak bu konuya değinmiştik. Fakat yetkiler den kimse bir görüşümüze başvurmuş değillerdir. En azından bir katkımız olsun isterdik. Biz şahlanış hareketi olarak şimdi Mümkün olduğunca Komşuların birbirlerine destek olmalarını öneririz. Bunun adı Toplum da dayanışma denir. Zaten bizim kültürümüzün temel taşlarındandır.
Değerli vatandaşlarım, vatandaşın durumuna gelince mutlaka bir İşçi, Asgari ücretli, Dar gelirli, Günlük yevmiyeli işler de işler de çalışanlar, Hiçbir geliri olmayanlar acaba ne yapacaklardır.
Peki Esnaf;
– İşyeri kiraları
– Faturalar
– Maaşlar
– Vergi giderleri
Hesap edilmiş midir? Değerli vatandaşlarımız. Makaleyi okuyan vatandaşlarımız Sayın Genel Başkan iyi güzel siz olsaydınız ne yapardınız gibisinden bir soru sorabilir veya akıllarına gelebilir. Daha önce yazdığımız makalelere bakabilirler. Değerli vatandaşlarımız Büyük devlet olmak ucuza sallamak değil Zor günün de vatandaşın yanında olmaktır. Zor zamanda vatandaşının yanın da olamadıktan sonra süslü laflar ile bir yere varılamaz varılamamaktadır. Değerli vatandaşlarımız Daha önce benzer bir makalemiz olduğu için bu makalemi kısa tutuyor en içten kalbi duygularımla selamlıyorum.
Mehmet Mahmut YILDIZ
Şahlanış Hareketi Genel Başkanı
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÖZEL ÖZ SAVUNMA EĞİTİMİ
-
BEYKOZ ATLETİK SK GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI DİNAMO SK’YI 3-0 MAĞLUP ETTİ
-
BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
-
Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Kapsamında Gümüşsuyu’nda
-
Beykoz’da Baltalı Şok: Dede ve Torunu İnternet Kablolarını Kesti
-
ŞAHLANIŞ FİKRİYATI: SİYASETİN KİRLENEN ZEMİNİNDE DEĞER MERKEZLİ BİR DİRİLİŞ ARAYIŞI
-
Drone Havalandı, Ceza Yağdı: Beykoz’da Hatalı Parka 53 Bin Lira Ceza
-
Gürzel’den Dernekler Birliği’ne İş Birliği Ziyareti
-
Paşabahçe U19, Gölcük Deplasmanından 3-0’lık Mağlubiyetle Döndü
-
Beykoz’da Bir Kafe Hakkında Şikâyet Üzerine İBB İşlem Başlattı
-
Beykoz Belediyesi Erişilebilir Yaşam Merkezi Öğrencileri: “Birlikte Aşalım Tüm Engelleri!”
-
Beykoz Belediyesi Şirketlerinde İmza Süreci Tamamlanamadı