reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Şubat 2024 311 Görüntüleme

Sultan 2. Abdülhamid’in torunu Beykoz’da evlendi

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Sultan 2. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu'nun nikahını kıydı. Nikah şahitliğini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu’nun nikahını kıydı. Nikah şahitliğini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı.

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ile Yiğit Onur Kaya’nın nikah töreni Beykoz’da gerçekleştirildi.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikahın şahitliğini yapan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, nikah defterini de Osmanoğlu ve Kaya çiftine verdi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde kıyılan nikahta Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi seçtikleri gelinlik ve damatlık ile dikkatleri üzerine topladı. Salona mehter eşliğinde giren ünlü çiftin o mutlu anları sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Çiftin yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen törende iş ve sanat dünyasından değerli isimler de yer aldı. Çiftin nikah defterini ise Türkiye’nin en ünlü profesörlerinden olan Prof. Dr. İlber Ortaylı verdi. İlber Ortaylı’nın nikah defterini takdim ederken yaptığı anlam dolu konuşma sosyal medyada büyük beğeni aldı.Beykoz Belediye Başkanı hemşehrimiz Murat Aydın ise nikah ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sultan II. Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın nikah akdini gerçekleştirdik. Genç çiftimizi tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törende, İlber Ortaylı, Murat Aydın ve Pelin Çift aynı masada oturdu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb