reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 15 Şubat 2024 234 Görüntüleme

Kavacıkspor Tokat Bereketli Maçından 3 Puan Bekliyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda Şampiyon Dikilitaşspor'un ardında ikinci olup AL Klasman Grubuna kalma düşüncesindeki Kavacıkspor'da hafta sonunda oynanacak K. Çekmece Tokat Bereketli SK maçı hazırlıkları devam etti.

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda Şampiyon Dikilitaşspor’un ardında ikinci olup AL Klasman Grubuna kalma düşüncesindeki Kavacıkspor’da hafta sonunda oynanacak K. Çekmece Tokat Bereketli SK maçı hazırlıkları devam etti.

Kavacıkspor son 2 hafta maçlarına girilirken öncelikli hedef olarak Tokat Bereketlispor maçına dikkat kesilmiş duruda. Sezon boyunca sürpriz olarak nitelendirilebilecek puan kayıpları yaşayan Beykoz temsilcisi 15 Temmuz Şehitler Stadında oldukça hırslı tempolu bir antrenman süreci yaşadı.Yeşil-Beyazlı ekipte Kulüp Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı zorlu mücadele öncesinde yaptığı açıklamada, ” Bu andan sonra işi ciddi tutmak zorundayız. Geçmiş maçlarda yaşadığımız birçok sürpriz ortada. Genç kardeşimiz bu müsabakadan yüzlerimizi güldürecek bir skora ayrılacaktır. Haftanın maçlarına bakıldığında hem üst hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçları görmek mümkün. Rakibimiz olan Tokat Bereketli takımının da düşme riski bulunmakta. Bizim için ise kaybedilecek puanı halini bırakın kazanıp son hafta maçlarına kilitlenme durumu, mecburiyeti var. Buraya kadar bu genç kardeşlerimiz ile geldik, takım içinde önemli eksiklikler yaşandık ancak artık hiçbir bahane bizi hedefimizden geri çevirmemeli ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb