reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 13 Şubat 2024 321 Görüntüleme

P. Bahçe Bşk. Coşkun Okur babasını son yolculuğuna uğurladı

Paşabahçe Spor Kulübü Kulüp Başkanı Coşkun Okur'un dün (Pazartesi) vefat ede babası İbrahim Okur son yolculuğuna uğurlandı.

Paşabahçe Spor Kulübü Kulüp Başkanı Coşkun Okur’un dün (Pazartesi) vefat ede babası İbrahim Okur son yolculuğuna uğurlandı.Yoğun bakımda olan merhum İbrahim Okur hayata gözlerini yumarken Cenaze Namazı için Soğuksu Merkez Cami doldu.

Başta Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın olmak üzere siyasi partilerden ilçe başkanları düzeyinde katılımın yanı sıra özellikle spor camiasından yoğun bir katılımın olması dikkatlerden kaçmadı.Merhumun için evin önünde helallik alınması sonrasında Soğuksu Merkez Camiinde İkindi Namazını müteakiben kılınan Cenaze Namazı sonrasında Görele Mahallesi Mezarlığında defin gerçekleşti.

Cenaze için taziye dileklerini cami avlusunda Beykoz İlçesinin hemen tüm spor kulüplerinden Başkan, Yönetici, Antrenör ve futbolcuların yoğun katılımı olurken camia Başkan Coşkun Okur’u acılı gününde yalnız bırakmadı. Bu arada Paşabahçe Spor Kulübünde futbolculuk kariyeri olan TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez de Okur ailesinin acılı gününde yanlarında idi.

Merhum İbrahim Okur’a Yüce Allah’tan Rahmet, Okur Ailesine sabırlar dileriz, mekanı cennet olsun…

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb