reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Ocak 2024 317 Görüntüleme

BAŞKAN MURAT AYDIN MARKA HİZMETLERİ YERİNDE ANLATIYOR

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisiyle, marka hizmet ve yatırımları anlattı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisiyle, marka hizmet ve yatırımları anlattı. “5 Yılda 15 Yılık Hizmet” parolasıyla vizyon projelere imza atan Başkan Murat Aydın, hizmet tanıtım turuna başladı.

Başkan Murat Aydın’ın, ilk olarak AK Parti İlçe Kadın Kolları’yla buluştuğu “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisinde, Beykoz Sahil Düzenlemesi, ilçe tarihinde dönüm noktası olan “Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı”, Şahinkaya “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisi, “Millet Sofrası”, “Kavacık Yaşam Merkezi- Vizyon 360”,  “Millet Kıraathanesi” ve “Beykoz Kahvecisi” ziyaret edildi. 7/24 Yaşayan Beykoz Sahili

Boğaz’ın çehresini yepyeni bir görünüme kavuşturan ilçe sahilde başlayan gezide katılımcılara 5 yıllık hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Murat Aydın, göreve geldikleri ilk günlerde otopark olarak kullanılan sahilin yapılan düzenlemelerle 7/24 yaşayan bir mekâna dönüştüğünü söyledi.Başkan Aydın, manzara eşliğinde 2,5 km kesintisiz gezi imkânı sunan sahilin, festivaller ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan “Beykoz Belediyesi Etkinlik Alanı”, “Boğaz’ın en güzel restoranı olarak anılan “Gümüşsuyu Restoran&Kafe” ve “Beykoz Su Sporları Merkez”yle  yalnızca ilçeye değil tüm şehre hareket kattığını vurguladı.

Türkiye’nin Tek “Yalı Kütüphanesi” Açılıyor

Beykoz merkez sahilinde yapımı süren, Türkiye’de ilk ve tek olan 7/24 hizmet verecek “Yalı Kütüphanesi”nin de yakında açılacağını müjdeleyen Başkan Murat Aydın: “Gençlerimiz için yaşayan mekanların sayısını artırıyoruz.  7/24 hizmet verecek modern ve nitelikli bir kütüphane hazırlıyoruz, içinde aynı anda 120 kişi ders çalışabilecek. Beykoz Kahvecisi’nin de yer alacağı Yalı Kütüphanesi şubatın ilk haftası açılacak.” şeklinde bilgi verdi.Beykoz Çayırı’nda Gençler Spor Yapacak

Sahilde başlayan hizmet turunun ikinci ayağında ise, “Beykoz Çayırı Millet Bahçesi” ve ilçe tarihinde bir ilk olan “Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı” ziyaret edildi.

Tarihi Beykoz Çayırı çevresindeki yeşil alan miktarını 2,5 katına çıkaracaklarını hatırlatan Başkan Murat Ayın: “Beykoz Çayırı’nda yapımı devam eden sosyal tesisler ve Millet Kıraathanesi’ni bir ay içinde hizmete açmayı düşünüyoruz. Gençlerimiz buradaki atletizm ve futbol sahalarında doyasıya spor yapacak. Türk-Alman Üniversitesi ile Beykoz Çayırı arası ilerleyen yıllarda pırıl pırıl olacak” şeklinde konuştu. Tokatköy Yıl Sonunda Bitiyor

Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda katılımcılarla örnek daireleri gezen Başkan Murat Aydın şunları söyledi: “Muhalefetin tutumu olmasaydı bir yıl önce, hak sahipleri evlerine taşınmış olacaktı. Burada 820 bağımsız birim var. Projenin yapımında %65’e ulaştık. Zemine 3 bin fore kazık çakarak iyileştirme yaptık. Türkiye’ye ve Beykoz’un diğer mahallelerine örnek teşkil eden projemiz inşallah yıl sonunda tamamlanacak.”Beykoz’a Şehir Hastanesi Geliyor

Tokatköy’de müjdelerle dolu ziyaret sonrasında Şahinkaya’da şehir hastanesi statüsüyle hizmet verecek “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisi gezildi.

Başkan Murat Aydın, 125 bin metrekare kapalı alanda kurulacak hastanenin 500 odalı ve 700 yatak kapasiteli olacağını, şayet ihalesi tamamlanırsa yapımının seçimden önce başlayacağını, mevcut hastanenin ise Tepeüstü’nde hizmetinde devam edeceğini ifade etti.

Ardından Millet Sofrası’nda sıcak bir çorba molası veren AK Parti Kadın Kolları teşkilatı sonrasında Başkan Murat Aydın’ın mihmandarlığında, Kavacık Yaşam Merkezi içinde gençlere dijital yazılım ve girişimcilere ücretsiz ofis hizmeti verecek “Beykoz Vizyon 360 Gelişim Merkezi”ni gezdi.

“Hizmeti Yerinde Görelim” gezisi, ilçedeki marka hizmetlerin en yenisi olan, dünya kahveleri ve modern konseptiyle ilçe sakinlerinden tam not alan “Beykoz Kahvecisi”nin ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb