reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Temmuz 2023 809 Görüntüleme

Cemal Sataloğlu CHP Beykoz İlçe Başkanlığına Aday

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ve İBB meclis üyesi Cemal Sataloğlu basın açıklaması yayınlayarak CHP Beykoz İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ve İBB meclis üyesi Cemal Sataloğlu basın açıklaması yayınlayarak CHP Beykoz İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Basın açıklamasında “Beykoz’da yenilgi değil, yenilenme ve iktidar diyorum.  Buna inancım tam.” Diyen Sataloğlu değişimin şart olduğuna vurgu yaptı ve örgüt arkadaşlarından destek istedi.

Cemal Sataloğlu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Beykoz parti örgütümüzün değerli üyeleri,

“BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIK AÇIKLAMASI”

Partimizin tüm kadroları kurultay sürecine girmiş, parti içi seçimler başlamıştır. Bu seçimler partimizin tüm kademelerine hayırlı olsun ve yerelde gerçekleşecek yenilenmenin öncüsü olsun.

Ben, Beykoz’da doğdum. Beykoz’da büyüdüm. Yürüdüğüm yollarda, aldığım görevlerde partili bir Beykozlu olarak, ilçemi temsil ettim. Bu anlamda gururluyum, zira bir insanı zengin kılan itibarıdır. Bu yaşıma dek itibarımı zedeleyecek hiçbir iş yapmadım. Onuruma, namusuma aykırı ne varsa hepsinden uzak durdum. Edindiğim tecrübeler eşliğinde uzun süredir titizlikle düşündüğüm, üzerinde sıklıkla çalıştığım bir konu var: Beykoz’da partimizde bir yenilenme şart gözüküyor. Fakat, kendimde ömrüm boyunca haklı olarak yenilemediğim bir şey varsa, o da partimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ilke ve devrimleridir. Zaten onun devrimleridir ki, sürekli olarak yenilenmenin olmazsa olmazı devrimci irade üzerinde yükselir. Doğal olarak, ben de Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman bağlı kaldım. Şimdi partimizin ilçedeki kadroları ile bu ilke ve devrimlerin hayatımızı şekillendiren Beykoz’da karşılık bulması için hepinizle özel bir bağ kurmak istiyorum. Cumhuriyeti bizim partimiz kurdu ve onu yükseltecek olan yine bizleriz.

Ben, semtimiz Beykoz’dan doya doya baktığımız şu güzel Boğaz’ımızı işgalci yabancılara teslim etmeyen anlayışı içimde taşıyorum. İnanıyorum ki, bu anlayışı Beykoz’da sinsi planları olan sömürücülere karşı yapacağımız yenilenme ile birlikte hep beraber yükselteceğiz. Köklerini bizzat halktan alan, Anadolu ve Rumeli’nin şerefli direnenleri Kuvayı Milliye’nin partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni halkımızla buluşturmak benim boynumum borcudur. Hatırlayın, daha dün gibi İstanbul’u alın teri dökerek hakkımızla kazandık. Haksızca tekrarlanan seçimlerde ilçemiz Beykoz’da partimizin adayını birinci sıraya taşıdık. Ben de bu süreçte büyükşehirde partimizi ve ilçemizi Beykozlu kimliğimle temsil ettim. Şimdi yerel seçimler için Beykoz’da yoğun bir şekilde çalışarak, Beykoz’da CHP bayrağını dalgalandıracağız. Çalışmadan başarı mümkün olmaz.  Gücümüzü biliyorum ve sözü senet olan çalışkan bir komutan tavrıyla o gücü toparlamak için partimin ve halkın karşısına alnım ak bir şekilde çıkıyorum.

Temsil kabiliyetime inanarak, itibarımı adım olan Cemal Sataloğlu gibi taşıyarak, Beykoz’daki her türlü saltanata, koltuk sevdasına karşı olanlarla el ele, kol kola, omuz omuza vereceğiz. Önce birbirimizi ve hemen ardından halkımızı dinleyeceğiz. Sorun neyse çözüm de var deyip dokunacağımız herkesle bir bütün olacağız. Bir zamanlar Kuvayı Milliye ateşinin fabrikalarımızın fırınlarında yandığı yer olan işçi semti Beykoz’un yeşiline ve mavisine dokunan yabancı ellere asla müsaade etmeyeceğiz. O yeşilde ve mavide mahalle kültürüyle İstanbul’a yakışan kent kültürünü birlikte yaşatarak, Beykoz’da CHP’yi son yerel seçimlerdeki gibi İstanbul geneli gibi ilk sıraya yerleştireceğiz. Ben, yenilenme ve küllerimizden yeniden doğmak için kollarımı sıvadım bile. Tecrübemle aklımı birleştirmeye ant içtim. Yaşanılır ve örnek bir Beykoz için ben varım, siz de olun. Çünkü sadece ben değil, ancak biz olunca anlamlı ve güçlü oluruz.

Beykoz’da yeni yüzlere, yeni fikirlere açık olmazsak, onlarla birlikte çalışmazsak ileri gitmemiz mümkün değil. Bu konudaki tavrım gayet net. Dolayısıyla ekmeğini yiyip suyunu içtiğimiz Beykoz’da bu yenilenmenin adımını başlatmakta kararlıyım. Yeni yüzlerle ve partimize yıllardır emek veren herkesle yola koyulacağız. Kırgınlık, dargınlık olmadan önce kendi içimizde, ardından halkla bütünleşerek Beykoz’da CHP bayrağını dalgalandıracağız. Beykoz’da yenilgi değil, yenilenme ve iktidar diyorum.  Buna inancım tam.

Ben de bu inanç, kararlılık, tecrübe ve bu farkındalıkla kutsal bir yola çıkmış bulunmaktayım. Bu yol, Beykoz’u yerelde ve genelde hak ettiği noktaya, zirveye taşıyacaktır. Bu yol, zafere inananların yolu olacaktır. Bu inanç ve kararlılıkla örgütümüzün bu yürüyüşüne önder olmaya adayım.

Atatürk’ün, bilim ve akıl mirasını taşıyan, onun çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma amacını her gün yaşatan, siyasetin geleceğini okuyan, çağımızın siyasi gerekliliklerine yanıt verebilen, kader olduğuna inanılan tabloları tamamen reddeden bir Beykoz için adayım. Saygıyı, sevgiyi ve dayanışmayı özümseyen, gücünü ortak akıl ve örgütlü dayanışmadan alan bir Beykoz için adayım. Daha güçlü bir örgütle, daha yüksek sesle “Birlikte başardık!” diyebilecek bir Beykoz için adayım. Denenmişi denemeyen, yapılmıştan medet ummayan, genç ve diri bir örgüt için adayım!

Geçmişten yeterince ders çıkarmış, dünü geride bırakıp yarını kurmaya inanmış tüm örgüt arkadaşlarımı desteğe davet ediyor, birlikte yol yürümek için çağrı yapıyorum. Bu değişim bir tazelenme, yenilenme ve bayrak taşıma mücadelesidir.

Önderimiz: Atatürk!

Rehberimiz: Akıl ve bilim!

Sloganımız: Beykoz’da yenilik!

Vatanımıza, milletimize ve Beykoz’umuza hayırlı olsun!

Cemal Sataloğlu

İBB-Beykoz Meclis Üyesi

CEMAL SATALOĞLU KİMDİR

1974 İstanbul doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Beykoz’ da tamamladı.1996 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümünden mezun oldu.

1999 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldu. 2013 yılında Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim standartlar kurumunun, eğitim programına ve sınavına katılarak bağımsız denetçi lisans belgesi aldı. Marmara üniversitesinde mali hukuk dalında yüksek lisans yaptı.

2000 yılından itibaren Beykoz ilçesinde kendi adını taşıyan denetim ve mali müşavirlik hizmeti veren firmasında mesleğini icra etmekte.

CHP Beykoz ilçe Başkanlığı’nda iki dönem ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttü.

2014-2019 döneminde Beykoz Belediyesi’nin görev alan meclis üyesi arkadaşlarına bütçe ve denetim komisyonlarında destek verdi.

31 Mart 2019 yılında gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nde Beykoz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçildi.

Evli, 2 çocuk babası.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Beykoz’da Camiler de Tertemiz

Beykoz’da Camiler de Tertemiz

Tema Tasarım | AnatoliaWeb