reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 1 Mayıs 2023 755 Görüntüleme

İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Beykoz’da Gençlerle Buluştu

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım ve Birinci Bölge Milletvekili Adaylarının katılımıyla Beykozlu gençlerle bir araya geldi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım ve Birinci Bölge Milletvekili Adaylarının katılımıyla Beykozlu gençlerle bir araya geldi.İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım ve Başkan Yardımcıları, İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Ayşe Kıraç, Kadir Kürşat Arslan, Erdal Demir, Raşit Emir Süer, Orhun Ertürkmen, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Oğuz Sarul, Boğazın Yargıçları Taraftar Grubu ve Beykozlu gençler katılım gösterdi.İlçe Başkanı Akif Taşdemir’in konuşması sonrası İYİ Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayları Ayşe Kıraç, Erdal Demir, Kadir Kürşat Arslan, Raşit Emir Süer ve Orhun Ertürkmen kendilerini tanıtarak, Beykozlu gençleri dinlemeye geldiklerini ifade edip sözü gençlere bıraktılar.Milletvekili Adaylarının konuşmalarının ardından gençlere seslenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, seçim sathı mahallinde olduklarını ve programlarının oldukça yoğun olduğunu kaydetti.

“Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” söylemiyle partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na oy istedi.“İYİ’lerin iktidarına kavuşacağız”

Yıldırım, “Değerli milletvekili adaylarımız ve İlçe Başkanımız da bizlerle beraber. Söz veriyoruz milletimize güneş olacağız. Seçim süreçlerinde sözden ziyade eylem esastır. Onun için fazla vaktinizi almak istemiyorum. Programımız çok yoğun. Sadece ve sadece diyorum ki 14 Mayıs’ı 15 Mayıs’a bağlayan gece İYİ’lerin iktidarına hep beraber kavuşacağız. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Hayırlara vesile olsun diyorum.” dedi.İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım’ın konuşması sonrası Beykozlu gençler ile bir araya gelen Milletvekili Adayları gençlerden sorunlarını birebir dinleyerek not aldı. İYİ Parti’ye katılım gösterenlerin rozetleri protokol konukları tarafından takıldı.İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan buluşmaya ilişkin yapılan paylaşımda da “İl Başkanımız Sayın Coşkun Yıldırım, Beykoz’da, milletvekili adaylarımız ve ilçe teşkilatımızın değerli yöneticileriyle birlikte gençlerle bir araya geldi. İYİ’ler; gençlerimizin gelecek kaygısı olmadan, huzur içinde yaşayabileceği bir Türkiye’yi inşa etmek için geliyor. 14 Mayıs’ta Tarih Yazacağız ve gençlerimizin yüzünü güldüreceğiz.” ifadeleri kullanıldı.Program, çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb