reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 11 Temmuz 2022 1254 Görüntüleme

Beykoz’da AK Parti ve CHP Partilileriyle Bayramlaştı

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı ve CHP Beykoz Örgütü Kavacık'taki ilçe merkezlerinde düzenlenen programlarla partilileriyle bayramlaştı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı ve CHP Beykoz Örgütü Kavacık’taki ilçe merkezlerinde düzenledikleri bayramlaşma programında partilileriyle bayramlaştı.AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın geleneksel bayramlaşma programı Kurban Bayramı’nın 2. gününde gerçekleşti. Burada partilileriyle bir araya gelen teşkilat mensupları hasret giderdi.Kavacık’taki ilçe merkezinde düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Yaşaroğlu, Beykoz İlçe Başkanvekili Hayrettin Yanık, Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sağlam ile Feruz Kutsal’ın yanı sıra meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, bazı muhtarlar ve partililer katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ise koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle programa katılamadı. Dilmaç’ın evinde istirahat ettiği kaydedildi.Bayramlaşma programında partililere hitap eden İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, aynı yöne bakıldıkça uzaklıkların önemi olmadığını, AK Parti’nin Misak-ı Milli sınırlarını aşan kardeşlik ve birliktelik bağına sahip olduğunu kaydettiği konuşmasında, “Misak-ı Milli’nin dışında Beykoz’umuzun herhangi bir köyünde mesafe fark etmeksizin eğer ki birbirimizi anlıyor ve aynı ufka bakıyorsak birbirimize yakınız demektir. Bu yakınlık bizi bir ve beraber tutar. Bayramlar da bunlardan biri.” ifadelerini kullandı.Konuşmaların devamında AK Parti Beykoz İlçe Başkanvekili Hayrettin Yanık, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Karaçam da söz alarak etkinliğe katılanların bayramını tebrik ederek nice bayramlarda bir arada olmayı dilediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından parti yöneticileri ile teşkilat mensupları tek tek bayramlaştı.CHP Beykoz’da pilavlı bayramlaşma töreni

CHP Beykoz İlçe Örgütü de AK Parti ile aynı saatte Kavacık’taki İlçe Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde parti üyeleriyle bir araya geldi.CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Parti Meclisi Üyesi Av. Sevgi Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz’ın yanı sıra meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.İlçe Başkanı Aydın Düzgün burada yaptığı konuşmada öncelikle etkinliğe katılan partililerin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Konuşmasının devamında ise “Hepinize geldiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Zira biz büyük bir aileyiz.  Gücümüzü Kuvayi Milliye’den alıyoruz. Gücümüzü kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz ve inanıyorum ki bu ucube yönetim sisteminin bu tek adam yönetiminin sürdüğü son Kurban Bayramımız olacaktır. Zira en geç 23 Haziran 2023’deki seçimlerde ülkemiz yeniden huzur ve güveni tesis edecektir, özgürlükçü demokrat bir yönetime geçilecektir. Yani seneye Kurban Bayramı daha huzurlu, güzel bir bayram olacaktır.” ifadelerini kullandı.Konuşmanın ardından misafirlere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.İlçedeki programın ardından İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve beraberindekiler mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bayramlaştılar.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb