reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Mart 2019 1244 Görüntüleme

Kaşıtoğlu Cuma Akşamı Kastamonulularla Buluşuyor

Seçime 3 gün kala, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu, seçimden önce son kurşununu Yenimahalle’de hemşehrileri olan Kastamonulular la beraber atıyor.

Seçime 3 gün kala, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu, seçimden önce son kurşununu Yenimahalle’de hemşehrileri olan Kastamonulular la beraber atıyor.Cuma akşamı Yenimahalle’de 20.30’da, Mehteran Takımı eşliğinde Kastamonulular la buluşacak Kaşıtoğlu adeta zaferin ayak seslerini duyuracak. Seçime sayılı günler kala, Saadet Partisi İlçe Merkezi büyük bir buluşmanın hazırlığını yapıyor. İstanbul’da halen Anadolu kültürünün özelliklerini taşıyan Boğazın incisi Beykoz’da Kastamonulular, hemşehrileri olan Muharrem Kaşıtoğlu’na sahip çıkıyor.77 günde, 45 mahalle 3320 sokakta kapı kapı dolaşan Kaşıtoğlu ve ekibi son organizasyonları olarak Yenimahalle’yi ve Kastamonuları seçti. Hemşehrilerinin istisnasız kendisini destekleyeceğine inanan Kaşıtoğlu, zaferden önce rakiplerine gözdağı verecek.

Programın içeriğini bizzat kendi hazırlayan Kaşıtoğlu, mehterandan ikramlara kadar her şeyi düşünüyor. Cuma Akşamı için bir çok kişiyle özel olarak görüşen Kaşıtoğlu, programa katılım sözü aldı.

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb