reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 23 Ocak 2022 1193 Görüntüleme

Füsun Sökmez Annesini Gözyaşlarıyla Uğurladı

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi, Beykoz’un tanınan ve sevilen isimlerinden Füsun Sökmez’in annesi Fatma Sevim Arıkan vefat etti.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi, Beykoz’un tanınan ve sevilen isimlerinden Füsun Sökmez’in annesi Fatma Sevim Arıkan vefat etti.CHP Kadın Kolları MYK Üyesi, Beykoz’un tanınan isimlerinden Füsun Sökmez’in bir süredir tedavi gören annesi Fatma Sevim Arıkan vefat etti.Fatma Sevim Arıkan’ın cenazesi Paşabahçe Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının hemen ardından aile mezarlığına defnedilerek, ebediyete uğurlandı.Cenaze namazına CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Sevgi Kılıç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Partililer, Muhtarlar, STK Temsilcileri yoğun kalabalıkta görebildiğimiz isimler olurken, Arıkan ve Sökmez Ailelerinin akrabaları ve komşuları da cenazede hazır bulundu.

Merhume Fatma Sevim Arıkan’a Beykoz Olay ve Seskir ailesi olarak yüce Allahtan rahmet, başta değerli dostumuz Füsun Sökmez olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Nilay Sevim Kimdir?

Nilay Sevim Kimdir?

Tema Tasarım | AnatoliaWeb