reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 25 Ağustos 2021 1206 Görüntüleme

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Kalp Krizi Geçirdi

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, rahatsızlığı üzerine gittiği Medistate Hastanesi'nde anjiyo oldu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, rahatsızlığı üzerine gittiği Medistate Hastanesi’nde anjiyo oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, öğleden sonra 16.00 sıralarında rahatsızlanması üzerine evine gidip dinlenmek istediğini söyledi.

İkametinde istirahat halinde olan Düzgün, rahatsızlığının geçmemesi üzerine İlçe Başkan Yardımcısı Salih Akbulut’u arayarak kendisine eşlik etmesi için evine davet etti.

Akbulut ile birlikte Kavacık’taki Medistate Hastanesine gelen İlçe Başkanı Düzgün, doktorların ilk muayenesinin ardından tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı.Düzgün’e yapılan tetkiklerde ilk rahatsızlandığı sırada kalp krizi geçirdiği ancak kendisinin bunu fark etmediği de ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre anjiyo işlemi uygulanan Aydın Düzgün’ün iki kalp damarı ve kalp kapakçığı tıkalı olduğu tespit edildiği öğrenildi. Normal odaya çıkarılan Düzgün’ün en kısa sürede ameliyat olacağı bildirildi.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından, “Kıymetli İlçe Başkanımız Aydın Düzgün bugün 15,30 civarı göğsündeki ağrı şikayetiyle Kavacık Medistate Hastanesine müracaat etmiştir. Kendisine anjiyo uygulanmış olup kontrol amaçlı müşahede altına alınmıştır. Başkanımıza, ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb