reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 25 Nisan 2020 1510 Görüntüleme

Acarkent Rotary Kulübü Beykozlu Çocukları sevindirdi

Bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayacak olan Acarkent Rotary Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Beykozlu 65 çocuğun yüzünü güldürdü.  

Bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayacak olan Acarkent Rotary Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beykozlu 65 çocuğun yüzünü güldürdü.  

Zerzavatçı Köyü Sait Taşçıoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 65 öğrenciye Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı resimleri dağıtan Acarkent Rotary Kulübü, korona dolayısıyla evlerinden çıkamayan Beykozlu çocuklara umut ve sevgi kaynağı oldu. Aldığı hediyelerle evlerindeki duvarları süsleyen Beykozlu çocuklar ise Atatürk ve Türk Bayrağı’nı arkalarına alarak, 23 Nisan’a dair duygu ve düşüncelerini videolara kaydetti.

Öte yandan Acarkent Rotary Kulübü tarafından Beykozlu çocuklara gönderilen hediyelerin ulaştırılmasında Sait Taşçıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenlerin peşi sıra Zerzavatçı Mahalle Muhtarı Emre Cankaya’nın da büyük emek ve katkıları olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

BİR AKŞAMDA DÖRT KÖY İFTARI

BİR AKŞAMDA DÖRT KÖY İFTARI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb