reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 25 Nisan 2020 1543 Görüntüleme

CHP Beykoz 23 Nisan’da çocuklara kitap hediye etti

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beykozlu çocukları kitap ile buluşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beykozlu çocukları kitap ile buluşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı basın açıklamasında konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, cumhuriyet değerlerinin iki ana unsurunu içinde barındıran yegâne bayramımızdır.

Biri egemenliği kayıtsız ve şartsız olarak tek adam rejiminin elinden alarak ‘halka’ yani ‘milletin meclisine’ devretmesi, ikincisi ise toplumun en kutsal değeri olan çocuklarımızın onurlandırılmasıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler bu iki değerin de korunmasının savunucusu ve takipçisi olarak ilk günkü heyecan ile 100. Yılımızı idrak ediyoruz. Belki her zaman alıştığımız fiziksel kucaklaşma ile kutlayamasak da aynı coşkuyu ‘paylaşımlı’ toplumsal kucaklaşma ile yaşıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak, Kadın ve Gençlik Kollarımızla elele verdik ve Beykoz genelinde çocuklarımızı aydınlık geleceğimizin simgesi kitap ile buluşturduk. Elbette yanı sıra küçük hediyelerimiz de oldu ama asıl önemli olan, çocuklarımızdan ‘okuma’ sözü aldık, ki bu aynı zamanda biz büyüklerin umudu oldu.

Bu anlamlı ve geniş kapsamlı projemizde bizlere bağışları ile destek olan kurumsal iş ortaklarımız, bireysel bağışçılarımız, emek ve gönül birliği yapmış tüm yönetim organlarımıza minnet ve teşekkürlerimizle, nice coşkulu 23 Nisanlar yaşamamız dileğiyle…”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb