reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 7 Kasım 2018 1568 Görüntüleme

Kaşıtoğlu ve Özdemir’den şok istifa

AK Parti İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu ve AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir partilerinden istifa etti.

AK Parti İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu ve AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir partilerinden istifa etti.

Gazetemize gelen bilgide Muharrem Kaşıtoğlu’nun AK Parti’den istifa ettikten sonra 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Beykoz Belediye Başkan Adaylığı için MHP ile görüşmelere başladığı bildirildi. Yine AK Parti Meclis Üyesi ve köşe yazarımız Yılmaz Özdemir’in görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Kaşıtoğlu ile birlikte MHP’ye geçeceği bilgisine ulaşıldı.İstifalarını basın açıklamasıyla duyuran Muharrem Kaşıtoğlu ve Yılmaz Özdemir: “Nasıl ki, mücadelesini uzun yıllar birbirlerinin devamı niteliğindeki Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde sürdürmüş olan Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları haklı sebeplerle yaklaşık 25 yıllık serüvenlerine nokta koymuş ve başka bir yolda yürümeye karar vermişse, bizim kararımıza da bu pencereden bakmak en doğrusudur.” İfadelerine yer verdiler.

BASIN AÇIKLAMASI

17 yıldır pek çok kademesinde görev yaptığımız, en iyi şekilde temsil etmek için zaman mevhumu gözetmeksizin yol yürüdüğümüz Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 07/11/2018 tarihi itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayız.

Bu bir tercihtir. Elbette üzgünüz. Lakin değişen şartlar her insana zaman zaman önemli kararlar almayı zorunlu hale getirir.

Muharrem Kaşıtoğlu ve Yılmaz Özdemir olarak durduğumuz nokta aynı noktadır. Dünyevi  ve ahiri bakış açımızda en ufak bir değişim söz konusu değildir. Muhafazakar & Milliyetçi & Vatansever çizgimizde en ufak bir sapma yoktur.

Siyasetle uğraşan insanlar zaman zaman böyle kararlar almak durumunda kalırlar. Bu yaklaşımımız geçmişte pek çok siyasetçimizin başvurduğu yöntemlerden biridir.

Nasıl ki, mücadelesini uzun yıllar birbirlerinin devamı niteliğindeki Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde sürdürmüş olan Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları haklı sebeplerle yaklaşık 25 yıllık serüvenlerine nokta koymuş ve başka bir yolda yürümeye karar vermişse, bizim kararımıza da bu pencereden bakmak en doğrusudur.

Aslolan karakterden taviz vermemektir. Yolun isminin değişmesi kişinin değişmesi demek değildir ve geçmişte bunun örneği çoktur.

17 Yıllık bu serüvende bize güvenen, destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama özellikle  teşkilatımızın tüm emekçilerine, ilçe başkanlarım Ahmet Batu’ya, Salim Kararmaz’a, Adem Sefer’e ve Mustafa Gürkan’a, belediye başkanlarım Muharrem Ergül ve Yücel Çelikbilek’e, il başkanlarım  Mehmet Müezzinoğlu, Aziz Babuşçu ve Selim Temurci’ye hassetsen teşekkür ediyorum.

Sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapma konusunda bir an bile tereddüt etmediğimiz ve daima yanlarında olmaya gayret ettiğimiz bunun sonucunda (Elhamdulillah) aramızda kopmaz bir bağ oluşturduğumuz Beykoz halkımıza minnettarız.

Kararımızın Beykoz’a, güzel ülkemize, aziz milletimize ve şahsımıza hayırlar getirmesini Rabbimizden diliyoruz.

Saygılarımızla

Gazi Muharrem Kaşıtoğlu

Yılmaz Özdemir

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb