reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet, Yaşam 1 Kasım 2018 2580 Görüntüleme

Kılıç Kardeşler anne acısından sonra baba acısıyla yıkıldılar

Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Muzaffer Kılıç’ın Babaları Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı.

Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Muzaffer Kılıç’ın Babaları Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı.Akbaba Mahallesi Muhtarı ve Beykoz Akbaba Spor Kulübü Başkanı olan Yüksel Kılıç ve Beykoz Şehit Aileleri Derneği Kurucu Mevcut Başkanı – Beykoz Batumlular Derneği Kurucu Başkanı Muzaffer Kılıç’ın babaları Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı.Merhum Hasan Kılıç’ın cenazesi Akbaba Merkez Camii’nde, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Akbaba Mezarlığına defnedildi.Eylül ayında anneleri Emine Kılıç sonsuzluğa uğurlayan Kılıç kardeşler bu kez de baba acısıyla yıkıldılar. Eşi Emine Kılıç’ın vefatından sonra yemeden içmeden kesildiği söylenen merhum Hasan Kılıç’ın cenaze töreninde Kılıç Kardeşleri sevenleri yalnız bırakmadı.Cenaze törenine; Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk ve Adem Çalışkan,  CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan, 4. Dönem Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından, Coşkun Tosun, Şevket Arıkan, Gökhan Taneri Vural, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, SGK Müdürü Ferda Özkalender, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan,  Beykoz Amatör Spor Kulüpleri (BİSK) Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu, mahalle muhtarları, STK’lar ve spor kulüpleri katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç İl Başkanlığında toplantıda olduğu için cenazeye iştirak edemedi. Daha sonra taziyeye gideceği öğrenildi.Beykoz Olay Gazetesi olarak Merhum Hasan Kılıç’a Allah’tan Rahmet dilerken, başta Yüksel Kılıç ve Muzaffer Kılıç olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb