reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 24 Mayıs 2018 2268 Görüntüleme

İftah İslami İlimler Akademisi’nde Yılsonu Merasim Sevinci

İftah İslami İlimler Akademisi 2017-2018 akademik eğitim dönemini yılsonu merasimiyle tamamladı.

İftah İslami İlimler Akademisi 2017-2018 akademik eğitim dönemini yılsonu merasimiyle tamamladı. Beykozlu talebelerin de bu sevinci yaşadığı merasimde yıl boyunca yapılan eğitimleri anlatan sunumlar, katılımcılar tarafından da takdirle izlendi.

Altunizade Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu merasimine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İftah Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Çelikbilek, İftah İslami İlimler Akademisi Kurucusu Büşra Taşcıoğulları, talebeler ve aileleri katıldı.

Beykoz’dan öğrencilerin de olduğu merasimde akademik yıl içerisindeki birçok dersten gerçekleştirilen sunumlar  izleyiciler tarafından büyük beğeni gördü.

Akademi hazırlık, 1. ve 2. sınıf olan öğrencilerin Kur’an-ı Kerim, Hadis, Siyer, İlmihal, Arapça, İngilizce, Adab-ı Muaşeret derslerinden hocalarıyla sahnede gerçekleştirdikleri diyalog ve takdimler misafirler tarafından ilgiyle izlendi.

Büşra Taşçıoğulları: “Muradımız Nesillere Sancaktar Olacak Alimler Yetiştirmektir” 

İftah İslami İlimler Akademisi Kurucusu Büşra Taşcıoğulları konuşmasında, Hz. Ömer’in  ( radiyallahu anh ) bir gün dostlarıyla otururken geçen bir konuşmasını nakletti. Sahabelerden biri Allah yolunda harcamak üzere gümüş, diğeri altın, bir başkası mücevher isterken, Hz. Ömer (radiyallahu anh); “Ebu Ubeyde bin Cerrah, Muaz bin Cebel ve Huzeyfetü’l Yemani gibi bir oda dolusu adam isterim ki, onları, Allah yolunda görevlendireyim.” dediğini hatırlatan Büşra Taşcıoğulları, kendisinin de muradının Hz. Ömer (radiyallahu anh) gibi nesillere sancaktar olacak alimler yetiştirmek olduğunu ifade ederek kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb