reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 26 Mart 2018 1755 Görüntüleme

CHP İncirköy Mahalle Temsilciliği açılışı gerçekleşti

CHP Beykoz İncirköy Mahalle Temsilciği açılışı Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

CHP Beykoz İncirköy Mahalle Temsilciği açılışı Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAFTANCIOĞLU: “BU SARAYIN FAŞİZMİNE KARŞI YAN YANA MÜCADELE ETTİĞİMİZİ GÖSTERİYOR”

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu şunları ifade etti: “Havanın soğukluğuna inat şu anda hissettiğimiz sıcaklığı birlikte paylaşmak her şeye değer. Birbirimizin gözlerine bakarken umudu karşılıklı hissetmemiz de en az onun kadar kıymetli. Kalabalığın içinden geçerken, eskimeyen ilçe başkanlarını, geçmişte görev yapan partililerimizi, hepinizi gördüm. Bu sarayın faşizmine karşı yan yana mücadele ettiğimizi gösteriyor. Ne mutlu ki Beykoz halkı da bunun farkında. Sayı çok önemli, kalabalıklar kıymetli ama başarmak için inanmak hepsinden daha da kıymetlidir. İnancımızın gereğini yerine getirmek için hep birlikte çalışmak kıymetli. Sizin gibi gözleri parlayan Beykoz halkını görünce, biz Beykoz’da belediyeyi de halkın belediyesine kavuşturacağız. Bir dahaki yerel seçimlerde sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz.”

ERDOĞDU: “ÇOBAN ATEŞLERİ YAKACAĞIZ”Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu şöyle konuştu: “İstanbul’un en sakin ve huzurlu ilçesinde yaşıyordunuz. Ne yazık ki huzurunuzu çalmak istiyorlar. Beraberce çaldırmayacağız. Buna müsaade etmeyeceğiz. O güzel Paşabahçe fabrikasından arta kalan bir yıkıntıya dönüştürülmüş. Siz merak etmeyin. Çok daha teknolojik Beykoz halkının çocuklarının çalışabileceği bir fabrika yapacağız. Biz bu ülkenin kurucu partisiyiz. Bize 1919’da da böyle bir ülke bırakmışlardı. Bize düşen bununla halkımızla birlikte bununla mücadele etmektir. Sizlerin bu sokaklarda hatıranız olduğu için burası bir kent. Bizi bu karanlığa gömenlere karşı, halkın hakkını günahkar şekilde alanlara karşı çoban ateşleri yakacağız. O kadar çok çoban ateşi yakacağız ki birleşip bir güneş gibi bütün memleketi aydınlatacak. Dünyanın hayran olduğu, bütün medeniyetlerin emaneti olan İstanbul’u harika bir kent yapmak için çalışacağız.”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ise Beykoz’da fabrikaların bacalarının artık tütmediğini ve bu düzeni değiştireceklerini söyleyerek, açılışa katılan Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb