reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 1 Eylül 2023 471 Görüntüleme

CHP Beykoz 30 Ağustos Zafer’inin 101’inci yılını coşkuyla kutladı

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılını, sanatçı Fatih Yaman konseri ve fener alayı ile coşkuyla kutladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılını, sanatçı Fatih Yaman konseri ve fener alayı ile coşkuyla kutladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tuncay Tolga Özçakmak, ARDEF Başkanı Hakan Bekar, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, CHP Beykoz İlçe Yönetimi ve partililer katıldı.Program 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında 101 genç CHP’ye katıldı. 101 gencin adı alkışlar eşliğinde okundu, rozetler takıldı.Paşabahçe Meydanı’nda sloganlarla başlayan etkinlik, Fatih Yaman’ın seslendirdiği Türkiye’nin dört bir yöresine ait türkülerle devam etti.Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, “Türkiye laiktir laik kalacak”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “Yaşasın Cumhuriyet” sloganları atıldı.CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman mücadelemize devam edeceğiz. Güçlü ve kuvvetli bir devletimiz var. Biz her zaman devletimizin dimdik ayakta durması için mücadele edeceğimize, gençlik ateşini Beykoz’dan yakacağımıza söz verdik, başlıyoruz arkadaşlar. Halaylarımızla türkülerimizle belediye önüne yürüyeceğiz. Zafer Bayramımız kutlu, mutlu ve onurlu olsun.” dedi.Programda dev Türk bayrağı, bando takımı ve meşaleler eşliğinde Paşabahçe Meydanı’ndan, Beykoz Belediyesi yanında bulunan Atatürk Anıtı’na kadar yürüyüş yapıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb