reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 15 Şubat 2018 2523 Görüntüleme

CHP Beykoz Protokol ziyaretlerine başladı

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yönetimi bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yönetimi bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yönetimi 24 Aralık’ta yapılan kongrenin ardından bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yönetimi, ilkinde Kaymakam Ahmet Katırcı’yı sonrasında Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam’ı son olarak ta Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde başta Afrin’e yapılan Zeytindalı Harekatı olmak üzere Türkiye’nin diğer ilçelerinde olduğu gibi Beykoz’da da yaşanan uyuşturucu sorunu, Trafik sorunu (özellikle Kavacık bölgesi) İstanbul Şubesinin sokak aralarından bile çektiği araçlar, hırsızlık ve işsizlik gibi sorunlar konuşuldu.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığına seçilen Aydın Düzgün ve yönetimini tebrik ederek başarı dileyen protokole teşekkür eden Düzgün, Beykozlunun gerçekten çok şanslı olduğunu söyledi. Başta Beykoz Kaymakam Ahmet Katırcı olmak üzere Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sururi Saydam ve Ekim 2017 tarihinde Beykoz’a atanan Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın’ın görevlerinde son derece başarılı ve adil olduklarını dile getirdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün protokol ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb