reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 18 Eylül 2017 1981 Görüntüleme

Beykozluların dikkatine: İETT 2017 kış tarifesini duyurdu

İETT 2017 kış tarifesini 16 Eylül gününden başlayabilecek şekilde duyurdu.

İETT 2017 kış tarifesini 16 Eylül gününden başlayabilecek şekilde duyurdu. Henüz başlayan 2017 kış dönemi sefer saatleri ile otobüs hatlarının saatlerinde değişiklik meydana gelirken bazı otobüs hatları özellikle Üsküdar otobüs hatlarında farklılıklar gözetiliyor. İETT’nin duyurduğu 2017 kış tarifesi hakkında tüm detaylı bilgileri haberimizden öğrenebilir ve kış dönemi sefer saatlerini de detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

İETT 2017 kış tarifesini, Türkiye halen yaz sıcaklarıyla boğuşuyorken 16 Eylül Cumartesi akşamından geçerli olmak üzere duyurdu. Her yılın eylül ayının ortalarında duyurulan İETT otobüs kış dönemi sefer saatleri, bu yıl 16 Eylül’den itibaren geçerli olacağı söylendi. 2018’in Haziran ayında ise İETT sefer saatleri, yaz tarifesine göre uyarlanacak. İETT’nin sefer saatleri ile ilgili güncelleme ve düzenleme planları ağırlıklı olarak tatil dönemleri ve okulların açılıp kapatılmasıyla ilgili. 18 Eylül okulların açılacağı da öngörülerek, İETT bu yıl tüm sefer saatleri ile ilgili güncellemelerini 16 Eylül’de başlattı…

2017 İETT KIŞ TARİFESİ: İŞTE KIŞ DÖNEMİ OTOBÜS, VAPUR, METRO, TÜNEL ve METROBÜS SEFER SAATLERİ

İETT okulların açılması ile birlikte 16 Eylül Cumartesi gününden itibaren kış tarifesine geçiyor. Yaz döneminde periyodik bakımları yapılan otobüsler seferlerine kış tarifesine göre devam edecek.

2017 Kış Tarifesi için tıklayınız:

http://www.iett.istanbul/tr/main/yeniorer 

İETT yeni eğitim-öğretim yılı başında kış tarifesine bağlı olarak otobüs ve sefer sayılarını artırıyor. 2017 kış sezonuna göre yeniden düzenlenen sefer saatlerini yolcularımız, 16 Eylül Cumartesi gününden itibaren www.iett.istanbul ve MobİETT uygulamasından öğrenebilirler.

Yaz tarifesine ek olarak 318 araç ve 3 bin 833 sefer eklenecek. Böylece toplam araç sayısı 4 bin 863’e çıkacak. İETT, yazın tatil sezonuyla birlikte kışa göre azalan sefer sayısını artırarak yoğunluğun azaltılmasını hedefliyor.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb