reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 26.05.2023 3206 Görüntüleme

İSTANBUL İNGİLİZLERE ŞANSLI GELİYOR.

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacağı Manchester City ile Inter’in Cuma-Pazar günlerini kapsayan 3 günlük sürede ekonomik açıdan İstanbul’a yaklaşık getirisinin 75 milyon Euro’ya ulaşacağını tahmin ediliyor.

Daha önce İstanbul’da oynanan maçlarda İngiliz ekipleri başarılı olmuşlar ve ev sahipliğine 2005 yılında başlayan İstanbul’da Milan ile Liverpool arasındaki ilk maçı penaltılarla Liverpool kazanmıştı.  2019 yılındaki Süper Kupa finalinde ise UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea karşı karşıya gelmiş ve Liverpool, Chelsea’yi yine penaltı atışlarında geçip şampiyonluğa ulaşmıştı. 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacak finali Manchester City’nin kazanması halinde İstanbul’un ev sahipliği yaptığı finallerdeki İngiliz takımlarının başarısı devam edecek ayrıca Manchester City ilk kez Devler Liginde şampiyon olacak.

YouTube kanalına konuk olan Volkan Demirel 6 Şubat depremlerinden sonra ligden çekilen Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü maçları hakkında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen karar sonrası çıkan ve hala süren 3 puan tartışmaları hakkında Federasyon kararına karşı çıkan kulüplere çok haklı olarak büyük tepki gösterdi.

Volkan Demirel, “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bu kişiler hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?” dedi ve devam etti:  “Alınan puanlar veya oynanan, oynanmayan maçlar sayılsın, sayılmasın. Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış. Ben bu konu hakkında konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor. Bana çok ufak hesaplar gibi geldi, dedi. Gerçekten çok haklı değil mi?

Voleybolda kulüp seviyesinde Türk takımlarının çok iyi bir sezonu geride bıraktılar ve erkeklerde Halkbank final oynadı, kadınlarda ise CEV kupasında Vakıfbank ve Eczacıbaşı final maçında Vakıfbank şampiyon olarak kupayı bir kere daha ülkemize getirmişti. Takımlarımız şimdi olimpiyat elemelerine başlıyorlar. Kadın ve Erkek milli Voleybol takımlarımıza bu yolda başarılar diliyorum. Sağlıklı ve esen kalınız.

Hüseyin Demirel

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb