reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Mayıs 2023 485 Görüntüleme

MHP’li Vekil Karataş, Görentaş Derneği’ni ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Kastamonu Bozkurt İlçesi Görentaş Derneği’ni İncirköy’deki dernek binasında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Kastamonu Bozkurt İlçesi Görentaş Derneği’ni İncirköy’deki dernek binasında ziyaret etti.

Görentaş Derneği ziyaretinde MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Dernek Başkanı Erol Yılmaz, Meclis Üyeleri Kadir Çakıroğlu, Bülent Gökdağ’ın katıldığı ziyarette çok sayıda dernek üyesi vardı.Dernek Başkanı Erol Yılmaz’ın açılış konuşması yaptığı toplantıda şu ifadelere yer verdi. Yılmaz; ‘Bozkurt’un Görentaş Köyü’ndeniz. Derneğimiz her toplumsal olayda elimizden geleni yapmaktayız. 650 üyemiz var. Her siyasi görüşten insanın olduğu derneğimizde hoş görü asıl amacımızdır. Derneğimize ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti” dedi.Başkan Yılmaz’ın yaptığı konuşma sonrası MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi yaptığı konuşmada, “İyi yürekli, mert insanların olduğu Kastamonulular ile buluşmaktan son derece mutluyum. Sizlere Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in selamlarını getirdim. Bu pazar günü yapılacak seçimde Kastamonuların bizleri tercih edeceğinden şüphem yoktur. Bizleri burada ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, “Bir insan yaşadığı yerde kuşatılmaya alındığı zaman kuşatmayı yarmaya çalışır. Bu ülke şu an kuşatmaya alınmaya çalışıldığı aşikar gözüküyor. Bizim gibi aynı duygulara sahip olan diğer partilere gönül vermiş insanlar da var. Ama bu yanlıştan dönmek için uyarmak size düşer.

Onlarca seçim yaşadık gördük. Hiçbir seçim insanların kaderiyle ilgili bir seçim haline gelmemiştir. Başka çerçeveden bakabilirler, değerlendirebilirler. Bir başka partiye mensubiyet besleyebilir. Kimlere saygı duymayacağız, teröre ve terörden destek alan partilere saygı duymayız. Kastamonulusunuz, Bozkurtlusunuz bir cenazeniz oluyor bu dernekler sayesinde bir aradasınız. Mutluluğunuzda ve hüznümüzde de bir araya geliyorsunuz. Kastamonu derneklerinde vatan haini olmaz. Burada konuştuğumuz her şeyi her yerde konuşuyoruz. Etnik kökene ya da bölgeye göre konuşma gerçekleştirmiyoruz.

Biz Edirne’den Ardahan’a, Diyarbakır’dan Trabzon’a milletimizin ortalama değerini alarak ortak değerini alarak bir misyonu savunuyoruz. Bu da bizi rahatlıyor. Biz Türk milleti adına konuşuyoruz. Bütün milletimizin fertlerini bir arada gördüğümüz için bölgesel konuşma yapmıyoruz. Milletine, devletine sevdalı olduğumuz için, millete ve devlete saldırı olduğu zaman bu konularda sessiz kalmamız istenmesin. Bu sevdaya sahip olanların başka meşguliyeti yok.

Bunların hepsinin sorunlarının yaşanacağı bir süreçteyiz. Elde görünen gerçekler var. ABD’nin, İngiltere’nin en belirgin gazeteleri ne diyor; “Tayyip Erdoğan kaybetmeli” yazıyor. Neden bunlar siyasetimize karışmaya çalışıyorlar. 5 bin yıllık geleneği olan bir devletiz. Geleneği olan bir millete müdahale etmeye kalkıştığı zaman müdahale ederiz. Bizim ittifakımızın kurulma sebebi nedir? Terörle mücadele etmek için, yanı başımızda terörle savaşmak için bu ittifakı yaptık.

Milletimizden tek isteğimiz var. Biz bu bölgede 3 milletvekiliyiz. Terörün temsil ettiği partinin 4 milletvekili var. Milletimiz bu konuda cömert olmalı. 54 yıldır milleti için hep fedakarlık yapan bir parti için vatandaşımız da fedakarlık yapmalı. Biz önümüzdeki süreçte cumhuriyetin geride bıraktığı süreçte hem cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde yüzde 51 yetmez. Türkiye üzerinde hesap yapanlar için şaşırtıcı bir oy alınmalı. Güçlü bir oy alındığında müttefikiz diye birlikte yol yürümek istenir. Türkiye gelişen ve güçlenen güçlü bir ülkedir. Bu seçimler bu yüzden daha da önem taşımaktadır.

Kılıçdaroğlu’ndan cumhurbaşkanı olmaz diyenler aday çıkartmışlar. Biz önümüzdeki pazar günü hep beraber Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan güçlü çıkartmalıyız. Terör örgütünün pazarlığı nedir. Gördüğünüzü, bildiğinizi düşünerek hesap yapıp karar vereceksiniz. HDP’ye ne verdiniz de sizi destekliyorlar. Kandil’deki siyasi aktörlere ne verdiniz de sizi destekliyorlar. Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyet kurulurken altı ok ile kurdu. Bu yüzden CHP’deki arkadaşları uyarmamız gerekiyor. Şu an ki yapı altı oka bir ok daha koydular ‘bölücülük oku’.

Siz Kastamonulu hemşehrilerime Milliyetçiliği anlatacak değilim. Sizlerin tarihteki önemini bütün Türkiye bilmektedir. Hepinizi seviyor, bugün bizleri ağırlayan Erol Başkan ve siz değerli üyelerine şükranlarımı sunuyor, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Program, dernek merkezi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb