reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Mayıs 2023 788 Görüntüleme

Beykoz’da 23 mahallenin imar planları tamamlandı

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yetkisinde olan tüm bölgelerin imar planlarının tamamlanarak askıya çıktığını açıkladı.

Başkan Aydın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın plan onama sınırlarında olan yerlerde tüm imar planlarının onaylanarak askıya çıktığını söyledi.Murat Kurum daha önce söylemişti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde Beykoz’da katıldığı programda, Bakanlık yetkisinde olan planların seçim öncesi haftada tamamlanacağını belirtmiş, “Beykoz’un her mahallesinde yıllardır imar planlarına dair çalışmalar yapıyorduk. Sözümüzü tuttuk. Toplamda 9 bin 162 bin hektar alada yani 90 milyon metrekare alanda; Akbaba’dan Riva’ya, Cumhuriyet’ten Soğuksu’ya, Anadolu Feneri’nden Mahmut Şevket Paşa’ya, Dereseki’den, Görele’ye kadar tam 23 mahallemizin yeni imar planları onaylandı. Hayırlı olsun. Kardeşlerimizin burada inşallah yeni hayatları başlıyor, mutlu yarınları başlıyor.” ifadelerine yer vermişti.Açıklama Murat Aydın’dan geldi

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın açıklamasında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yetkisinde olan tüm bölgelerin imar planlarının tamamlanarak bugün itibariyle askıya çıktığını söyledi.

“Akbaba, Alibahadır, Cumhuriyet, Bozhane, Dereseki, Göllü, İshaklı, Kılıçlı, Mahmutşevketpaşa, Öğümce, Paşamandıra, Soğuksu, Zerzevatçı, Riva Köyiçi, Anadolufeneri, Kaynarca, Elmalı, Örnekköy, Rüzgarlıbahçe, Çubuklu, Yenimahalle, Polonezköy Mahalleleri ve Riva Beylikmandıra bölgesinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın plan onama sınırlarında olan yerlerde imar planları onaylanmış ve askıya çıkmıştır” ifadelerini kullanan Aydın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Söz konusu planlar, 1 ay (30 gün) süre ile İstanbul Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ilan panosu ve web sitesinde askıya çıkarılmış olup, itirazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne yapılacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb