reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 15.11.2020 1552 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Parça parça!

Değerli vatandaşlarım bugünkü makalemizin konusu parça parça. Yaşadığımız zaman o kadar zor ki. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Tıpkı iplik makarası misali. Herkes tekeri patlamış kamyon misali anlatıyor. Şahlanış partisi olarak biz farklı olduğumuz için makara örneğini verdik.  Bir yandan ekonomi bir yandan Corona Virüsü bir yandan günlük zorunlu yaşam alanında kullanma zorunda olduğumuz temel ihtiyaç maddelerin gelen zamlar işsizlik vs. gerçekten ülkemizin hali ortada. Değerli vatandaşlarımız Ekonomi ile başlarsak takdir ederseniz ki dolar ve Euro bir türlü dikiş tutmamaktadır. Sürekli artış göstermekte her ne kadar maliye bakanları değişse de durum pek açıcı değil. Ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar ekonomik kararlar alınsa da her fırsatta yeni programlar açıklansa da durum ciddiyetini korumaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanı daha 2 ay önce Ekonomik (!) paket açıkladı. Ne hikmetse 2 ay sonra tekrar açıkladı. Ekonomi den Adalete her şeyde yenilik yapılacağına dair açıklama yaptı. Tutar mı orasını zaman gösterecek. Şahlanış Partisi Genel Başkanı olarak bana sorarsanız tutmaz. Çünkü heyecan yok umut yok her zaman aynı şeyler ile vatandaşın karşısına çıkıp vatandaşın dikkatinden kaçmıyor. Kaldı ki vatandaş da ümidini yitirmiş vaziyette.

Biz Şahlanış Partisi olarak vatandaşlarımıza biraz daha sabır tavsiye ediyoruz. Sosyal medyada kullanıcılar Maliye Bakanlığında koltuk değişimi yapıldıktan sonra iki bakan örneği vermiş ve dolar bakanlık koltuğu “BOŞ” İken dahi doların düştüğünü göstermişler ve bir de şunu eklemişler, koltuk boşken dahi dolar düşmesi gerektiğini kendisi biliyor diye piyasaların rahatladığını yazıp çiziyorlar görüp okuyoruz.

Diğer yandan hayat pahalılığına gelince ise malum çarşı pazara indiğiniz de hayat pahalılığının ateşi daha elinize almak istediğiniz ürüne dokunmadan cebiniz de hissedebiliyorsunuz. Dolayısıyla hayat pahalılığı ateşi insanımızı ezmektedir, ne yaparsanız yapınız ateş ülkenin her yerini yakmaktadır. Peki düzelir mi derseniz iktidar değişmedikçe çok zor görünmektedir. İki ayda bir ekonomik paket açıklamakla kolay düzelecek bir iş değildir. Ülkemizin 70/80 milyar dolar parası Suriyelilere harcanmasaydı bugün bunlar olur muydu? Ülkemizin Ekonomisi bozulur muydu derseniz Şahlanış Partisi Genel Başkanı olarak olmazdı diyorum. Sadece bunlar mı elbette ki hayır. Yine Somali’nin IMF’e olan borcu TÜRKİYE tarafından ödenecekmiş. Kendi ülkemiz de bizim insanımız hayat pahalılığı yoksulluk çekerken bizi ne ilgilendirir Somali’nin borcu? İnsani açıdan derseniz öncelikle kendi insanımız daha önemli değil mi? Fakat anlaşılan iktidar halkı hiçe saymaktadır. Nasıl olsa bizden misali. Şahlanış Partisi olarak son derece yanlış bulmaktayız.

CORONA VİRÜSÜ!

Değerli yurttaşlarım malum Corona Virüsü can almaya devam etmektedir. Açıklanan rakamlara bakıldığın da ortalama 70/80 insanımız vefat etmekte kaybetmekteyiz. İktidar partisine çağrımız şudur: Derhal vakaların yüksek olduğu iller de sokağa çıkma yasağı uygulansın 15 gün süreyle eğer yeterli olmazsa bir 15 gün daha mutlak suretle yapılması gerekir. Belki vatandaşlarımız siz olsaydınız ne yapardınız türünden bir soru soracaktır. Biz Şahlanış Partisi olarak bunun altyapısını, vatandaşın yemesi içmesi tek tek hesaplandık ve üzerinde çalıştık.  Yakın zamanda siz değerli yurttaşlarımız ile buradan ve kendi sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Dün akşam danışmanım bir video göndermiş İstanbul’da bir hastane de test kuyruğu metrelerce uzamış vaziyette Yaklaşık 300-400 metre uzunluğunda. 14 Kasım akşamı bir haber kanalına aynı görüntüler düştü. Yani memleketin vatandaşın hali her yönüyle zor durumda. Bir de aynı haber kanalı Covid 19 aşısının Türkiye’ye geleceğini belirtti. Fiyatının 150 TL olduğunu haberlerde izledik. Burada açıklanması gereken aşı ücretlimi ücretsiz mi olacaktır devlet bunun açıklamasını yapmak zorunda. Ücretli olacaksa, neden ücretli alacağız? Devlet Suriyelilere harcadığı parayı vatandaşına harcayamaz mı? Somali’nin IMF’e olan borcunu devlet vatandaşına ücretli mi verecektir? Şahlanış Partisi Genel Başkanı olarak daha önce bu konuya eski bir makalem de değindim. Aşı normal vatandaşlar üzerinde denenmeden önce şu suçlular üzerinde denensin. Bu suçlar dan hüküm giymiş ve cezaları YARGITAY Tarafından tescil edilmiş kişiler üzerinde denenmesinden yanayız. Şu anda iktidar da biz olsaydık yasal düzenlemeleri yapar uygulamaya da başardık. İllaki Covid 19’a yakalanan insanlar vardır diye düşünüyoruz.  O suçlar aşağıda ki suçlardır.

  • Terör
  • Tecavüz
  • Taciz
  • Kadın/ Çocuk katilleri
  • Uyuşturucu satıcıları
  • Dolandırıcılar üzerinde

Değerli vatandaşlarım, Burada makaleme son verirken en içten Muhabbetle

Selamlıyorum.

Mehmet Mahmut YILDIZ.

Şahlanış Partisi Genel Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb