reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 14 Şubat 2020 3702 Görüntüleme

Beykoz Avrupa Kupası’nda Zafer İçin Sahada

Avrupa Hentbol Ligi Challenge Cup’ta ülkemizi başarıyla temsil Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı yeni bir zafer için sahaya çıkıyor.

Avrupa Hentbol Ligi Challenge Cup’ta ülkemizi başarıyla temsil Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı yeni bir zafer için sahaya çıkıyor.

Avrupa Hentbol Ligi Challenge Cup’ta mücadele eden Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı, 2. Tur maçlarında İzlanda’nın Valur takımıyla karşılaşacak.

Ligde ilk olarak Litvanya’nın Granitas Karys-Kaunas Takımı’yla karşılaşan ve sayı avantajıyla bir üst tura yükselen Beykoz Belediyespor, kupa giden yolda çeyrek final için mücadele edecek.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşmanın ilk maçı 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 16:00’da, rövanş maçı ise 16 Şubat 2020 Pazar günü 16:00’da yapılacak.

Başkan Murat Aydın: “Beykozluları Tribünlere Bekliyoruz”

Tüm ilçe sakinleri ve taraftarı takıma destek için tribünlere davet eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “Kalbimiz hentbolcularımızla birlikte atıyor. Türkiye kupasında yarı finale yükselerek başarı haberleriyle yüzümüzü güldüren takımımızın kupayı ülkemize getireceğine yürekten inanıyorum. Tüm ilçe sakinlerimizi maçın heyecanı yaşamaya ve şampiyonluğa giden yolda takımımızı desteklemeye davet ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb