reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Temmuz 2019 1150 Görüntüleme

BEYKOZ 1908, ÖMER TUNÇ’U DA KADROSUNA DAHİL ETTİ

Beykoz 1908 A.Ş. yeni haftaya da hızlı başladı.  Sarı-Siyahlı ekip Ömer Tunç ile anlaşma sağlayarak yetenekli oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Beykoz 1908 A.Ş. yeni haftaya da hızlı başladı.  Sarı-Siyahlı ekip Ömer Tunç ile anlaşma sağlayarak yetenekli oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Beykoz 1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu, gerçekleşen transferin ardından kulüp sosyal medya profilinden şu paylaşımda bulundu, ” Kulübümüz 2019-2020 Sezonunda Ömer Tunç ile anlaşma sağlamıştır. Transferin gerçekleşmesini sağlayarak futbolcumuz Ömer Tunç’un Peşinat ve diğer ödemelerini üstlenen Denetim Kurulu Başkanımız Yılmaz Gūzeci ile birlikte yönetim kurulu üyemiz Burhan Kırışman’a teşekkür ediyorum. ”

Sağ Bek mevkiinde görev yapan Ömer Tunç, Aydın 1923 Takımından transfer edildi. 1990 Vezirköprü Doğumlu olan Tunç Futbol yaşantısına Bursa Güvenspor altyapısında başladı. Daha sonra Bursaspor Altyapısına geçen Ömer Tunç’un bir sonraki adresi Yeşil Bursa SK oldu. İstanbul macerası 4 sezonluk Ümraniyespor takımı ile başlayan başarılı oyuncu 1461 Trabzonspor macerası sonrasında yeniden Ümraniyespor’a dönüş yaptı.

Ardından ise sırası ile Hatayspor, Silivrispor, Bağcılarspor ve son olarak da Aydın 1923 Takımında forma giyen Ömer Tunç, Beykoz gibi taraftarı güçlü ve asırlık çınar bir takıma gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, kısa zaman zarfından tribünlerin sevdiği bir futbolcu olacağı iddiasında bulundu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb