reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Temmuz 2019 1247 Görüntüleme

BEYKOZ 1908’DE BŞK. YARDIMCILARI KOÇAL VE BİLİR’E TATİL YASAK!

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz 1908 AŞ’de Transfer dönemi yoğun geçmekte. Sarı-Siyahlı Ekibin Başkan Yardımcıları Hamza Koçal ile Mehmet Bilir’e adeta tatil yasağı geldi.

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz 1908 AŞ’de Transfer dönemi yoğun geçmekte. Sarı-Siyahlı Ekibin Başkan Yardımcıları Hamza Koçal ile Mehmet Bilir’e adeta tatil yasağı geldi.

Boğaziçi’nin Asırlık Çınarında 2019-20 Sezonu için geçen Mayıs Ayında Kongre sonunda Zeki Aksu Başkanlığındaki Yönetime yeni isimler de dahil olmuştu. Beykoz Kamuoyuna duyurulan transferler dışında birçok oyuncu ile görüşmeler devam ederken Başkan Aksu ile birlikte Başkan Yardımcıları Koçal ve Bilir’in hemen hemen bütün mesaisi gece gündüz demeden Beykoz Stadındaki Kulüp Binasında geçmekte.

Beykoz 1908 A.Ş. Başkan Yardımcılarından Mehmet Bilir, Sarı-Siyahlı ekibin yeni stadında camiayı memnun edecek bir kadroya kavuşabilmesi için adeta ince eleyip sık dokuduklarını söylerken, ” Beykoz’un başarısı için tatilimiz feda ettik. Bu işi tam anlamı ile çözüme kavuşturmadan da çıkmayı düşünmüyoruz. Transfer Komitemizin elinde geniş bir liste var ve bu listeye de her gün yenileri dahil olmakta. Bünyemize uyacak, ileride hiçbir sorun yaşamayacağımız isimleri tercih ediyoruz. Kamuoyuna duyurulan isimler dışında prensipte anlaştığımı isimler de var, ancak netleşmeden duyurmayı doğru bulmuyoruz ” şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Kulübünde Yönetime giren yeni isimlerden olan Hamza Koçal ise büyük bir heyecan yaşadığını ifade ederken, ” Yıllardır dışarıdan takip ettiğim Türk Sporunun ilk kulüplerinden olan Beykoz Spor Kulübünde görev yapmaktan dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Transfer döneminde yoğun bir koşuşturma yaşıyoruz. Beykoz’un şanlı tarihine, bünyeye uyacak isimler üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. İnşallah bu sene Yükseliş Döneminin yaşandığı bir sezonu da içerecek. Günün her saatinde kulübümüzde toplanıyoruz, hata yapma payımız yok, çünkü bu camia bizden şampiyonluk beklemekte ve herkes bunun bilincinde ve farkında ” diye konuştu.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Antalya Gezisinin Ardından

Antalya Gezisinin Ardından

Tema Tasarım | AnatoliaWeb