reklam
Ana Sayfa Yazarlar 20.11.2018 2614 Görüntüleme

GÖZÜN AYDIN TFF KÜME DÜŞTÜK

Son yılların en başarısız milli takım hocası olan Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Milli Takım UEFA Uluslar Liginde Konya’da İsveç milli takımına 1-0 yenilerek gurubunda sonuncu oldu ve B liginden C ligine düştü. C Liginde olası rakipleri arasında; Arnavutluk, Bulgaristan, İrlanda Cumhuriyeti, İskoçya, İsrail, Gürcistan, Karadağ, Kıbrıs Rum Kesimi, Kuzey İrlanda, Macaristan, Norveç, Romanya ve Yunanistan yer alacak. Bu takımlardan kaçını yenebiliriz hesaplamaya şimdiden başlayalım.

Mircea Lucescu’nun İsveç maçının ardından yaptığı açıklamada “Genç oyunculardan bir ekip kurmaya devam ediyoruz, kendi kulüplerinde oynamayan oyuncular maçın ikinci yarısında tutunamadı. Bizim oyuncularımızın kendi takımlarında ilk 11’de oynamaları lazım ve kendi kulüplerinde oynasalar bu hatalar olmazdı”.  Emre Akbaba’ya ihtiyacımız var. Umut Bulut’un dışında bir santrfor bulamadık, güçlü bir milli takım için oyuncular arasında mücadele olması lazım. Kendi liginde, kendi takımlarında oynamıyor arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

İyi güzelde neden kendi liginde ve takımında oynayan oyuncu bulamıyorsunuz ve “faydalı olmadığımı hissedersem kendim giderim” deyip kendinizi başarılı kılıp başarısızlık sebebini başka yerlerde arıyorsunuz. Bizde bir söz vardır Eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı, derler hoca, artık senin devrin kapanmış ve başarı üretecek konumda değilsin. Bir sözümüzde Türkiye Futbol Federasyonuna; beyler futboldan zerre kadar anlamıyorsunuz, idareciliğiniz, federasyondan başkanlığı önce mensubu olduğunuz takımın başındayken zaten belliydi. Bu iş tüp satmaya benzemiyor, koskoca bir ülkenin parasını, zamanını ve hayallerini yıkmaya hiç hakkınız yok, sizden memnun olan var mı gerçekten merak ediyorum, derhal bulunduğunuz mevkilerden istifa edip işlerinizin başına geçin.

Dikkat ettiniz mi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bu sene hem sahada hem de mali olarak dip yapmış durumdalar buna karşılık Başakşehir her iki alanda da liderliğini sürdürüyor ve böyle devam ederse lig bitmeden büyük puan farkıyla şampiyonluğunu ilan edecek gibi gözüküyor.

Dört büyüklerin yıllardır transferlerdeki başarısızlıkları ve kötü yönetilmelerinin sonucu bu duruma geldiler, umarım bir iki sezon sonunda Yükselme Gurubuna düşmezler.

Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim, esen kalın.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb