reklam reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 9 Nisan 2018 2268 Görüntüleme

Beykoz’un yeni özel okulu Pakkan tanıtım günü düzenledi

2018-2019 döneminde eğitim öğretime başlayacak olan Beykoz’un yeni özel okulu Pakkan Okulları velilere tanıtıldı.

2018-2019 döneminde eğitim öğretime başlayacak olan Beykoz’un yeni özel okulu Pakkan Okulları velilere tanıtıldı.

Türk Alman Üniversitesinin Beykoz yerleşkesinin içinde kurulan ve 2018-2019 döneminde eğitim öğretime başlayacak olan Pakkan Okullarında düzenlenen tanıtım gününde İlkokul ve Ortaokul eğitim sistemi anlatıldı.

Yılların deneyimi, vizyon, donanım ve birikimle alanının en iddialılarından oluşan; öğrencilerin sosyal, duygusal, akademik gelişimleri için çalışacak olan kadrosu ile öğrencilerini karşılamaya hazırlar. Pakkan Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor. Pakkan Okulları, 15 dönüm bahçe içerisinde 3500 m2 kapalı alan üzerine kurulan 24 derslikli ilkokul ve ortaokuldan oluşturuluyor.

YASEMİN PAKKAN: ‘ÇOCUĞUMUZ HANGİ OKULA VERELİM?” SORUSUNUN CEVABI BURADA

Pakkan Okulları’nın kurucusu ve 40 yıllık eğitimci Yasemin Pakkan, veliler ve öğrencilerin içinde bulundukları sıkıntılara değinerek başladığı sunumda çocukların hayali olan, kendi evleri gibi mutlulukla gidebilecekleri bir yer kurduklarını söyledi. Öğrencilerimize sınıf ortamı yaşatmak istemiyoruz. Okul öğrencilerimiz için, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için bir yaşam alanı. Bu okulu kurarken o kadar güzel olmalı ki, 15 dönüm alan üzerinde yer alan bahçesi o kadar güzel olmalı ki velilerim de hafta sonu çocukları ile birlikte vakit geçirmeli, eğlenmeli spor yapmalı dedik. Okulun bahçesini velimiz de kendi yeri gibi görmeli. Mayıs’ın ikinci haftası itibariyle burası cennet bir yer haline gelecek. Yoğun tempoda çalışmalarımız devam ediyor.

ARTIK FARKLI OLMA ZAMANI GELDİ

1 Ağustos 2018 itibariye öğretmenlerimiz hazırlık ve planlama çalışmalarına başlayacak. En iyi bilgiyi ve sevgiyi alan çocuklar bizimle birlikte büyüyecek. Artık farklı olma zamanı geldi. Velilerimizin ortak korkusu ‘çocuğum kimlerin elinde’ gibi birçok sorununun çözümü ile örnek bir okul olacağız.

BU OKULDA STANDARTLARIN DIŞINDA FARKLI ÖĞRENME ORTAMLARI DA OLUŞTURACAĞIZ

Sıfırdan bir okul kuruyoruz. Gelecek olan öğrencilerimizi düşünen, merak eden, araştıran duyarlı hoşgörülü sanatsever bireyler olarak yetiştirmeye çalışacağız. Bunları teorik olarak değil modelleyerek, yaşatarak da öğreteceğiz. Bu okulda standartların dışında farklı öğrenme ortamları da oluşturacağız. Öğretmen zenginliğimiz ile öğrencilerimize planlayarak doğru bilgiyi vermeyi hedefliyoruz. Akademik dersler dışında günün son ders saatlerini kültürel, sanatsal ve sportif etkinlik olarak planlıyoruz. 1.sınıftan itibaren öğrencilerimize seviyelerine göre İngilizce ve Almanca dersleri vereceğiz. Öğrencimizin sosyal ve duygusal gelişiminde rehberlik danışmanlığı vererek velilerimize de destek olacağız.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb