reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Ocak 2019 2048 Görüntüleme

SP Başkan Adayı Kaşıtoğlu muhtarlarla buluştu

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Kayalar Pastanesi’nde Beykozlu Muhtarlarla buluştu.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Kayalar Pastanesi’nde Beykozlu Muhtarlarla buluştu.Toplantıda konuşan Kaşıtoğlu “Sarıyer Belediyesi imar problemlerini çözüyor. Niye? Çünkü Sarıyer 2009’da kırmızı kart gösterdi, CHP kazandı. İmarı çözüyorlar. Beykozlu da kırmızı kart göstermeli. Problem böyle çözülür. Yıllarca bunun tam tersini söylediler Beykozluya. Ama neymiş, demek ki başka partiden olunca da sorunlar çözülüyormuş. Demek ki çalışmakla oluyormuş.”dedi.Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Vekili Muhammed Kalaycı,  “Yaklaşmakta olan seçimler tüm ülkemiz için önem arz etmekle birlikte Beykoz’umuz için ayrı bir önemi vardır. Beykoz’umuzun uzun yıllar çözülmemiş problemleri var. Bu problemleri çözecek, bu problemlere karşı projeleri olan ve bu problemleri birebir yaşamış olan bir adaya ihtiyacımız var. Beykoz’un dokusuna dokunmamış, havasını hissetmemiş adaylarla çözüm gelmeyeceğine inanıyoruz. Bize içimizden bir başkan lazım. Biz de bu hassasiyeti göstererek Sayın Muharrem Kaşıtoğlu’nu Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak sizlere taktim ediyoruz” dedi.

İlçe Başkan Vekili Muhammed Kalaycı konuşmasının ardından sözü Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu bıraktı. “Beykoz da uzun zamandır siyaset yapıyoruz”

“Davetimize katıldığınız teşekkür ediyorum. Muhtarlarımıza da başarılar diliyorum.  Beykoz da uzun zamandır siyaset yapıyoruz. Sizlerle uzun zaman bir araya geldik. İyi hizmetler yaptık, belediye başkan yardımcılığı dönemimizde çok sık bir araya geldik. Mahallenize hizmet için çaba sarf ediyorsunuz. Pek çok şeyi de başardık. Ancak hizmet noktasında çok daha fazlası da yapılabilir.  Bu güne kadar Beykoz’un sorunlarına dair birçok anketler yapıldı. Birçok sorun var. İmar, mülkiyet, işsizlik gibi önemli sorunlar var.”“Beykoz’un sorunlarını çok iyi biliyoruz”

“Beykoz’u tanımak demek 3300 sokağını bilmek demek değildir. Buralara dokunmak, hakim olmak gerekir. Beykoz diğer ilçelere göre sorunları çok olan bir bölge. Onun için buranın yerel yöneticilerinin çok koşturmaları gerekir. Biz Beykoz’un sorunlarını çok iyi biliyoruz. Belediye Başkanı olursak bunlar bir avantaj tabi. Belediye başkanlığı dönemimde birçoğunuzla mesaide bulunduk.”“Yerelde kişiye oy vermek lazım”

“Yerel seçimlerde parti odaklı değil de, kişi bazlı oy vermek lazım. Ben Yenimahalle’de otururken muhtarıma oy verirken hangi partili olduğuna bakmadım.”“2014 yerel seçimleri, köprüden önce son çıkıştır”

“Genel seçimlerde biraz daha parti ağırlıklı oy veriyoruz ancak yerel seçimlerde kişilere oy verilmelidir. 2014 yerel seçimleri, köprüden önce son çıkıştır. İktidar partisinin belediye başkan adayının dışarıdan getirildiği için halk tepkili. Halk haksız mı?  Haklı.  Örneğin Soğuksu muhtarı gidip, Gümüşsuyu’ndan aday olsa olur mu? Olmaz. Onun için Beykoz belediye başkan adayı da, başkanı da Beykozlu olmalıdır.”“31 Mart’ta Beykoz’da 4 Parti yarışacak”

“31 Mart Yerel seçimleriyle ilgili önemli projelerimiz var. AK Parti, CHP, SP ve İyi Parti olmak üzere 4 parti yarışacaktır. Belediye başkanı seçilene başarılar dileceğiz.  Yanlış yapacakları da uyaracağız.”“Belediyeyi alırsak 45 muhtarımıza birer eleman vereceğiz”

“Bu kardeşinizi desteklemenizi rica ediyorum. Önce muhtarlarımızdan başlamamız kadar doğal bir şey yok. Siz de Beykoz için mücadele veriyorsunuz. Teşekkür ederim. Beykoz belediyesini alırsak 45 muhtarımıza da birer elaman vereceğiz. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Beykoz’un kaderini inşaat şirketlerine bırakmayacağız. Bunun için hep birlikte mücadele edeceğiz.”“İmar sorunlarını defalarca dile getirdim”

“İktidar partisinde çalışırken İBB’de, Beykoz Belediye Meclisinde, söyledim, söyledim, söyledim… Ama artık söz tükendi. İmar sorunlarını defalarca dile getirdim. Ama artık olmayınca istifa ettim.”“İçinde bulunduğum partiye en fazla ben muhalif oldum”

“Ben bir Beykozlu olarak çok söyledim. İçeride partide de söyledim. Ama olmuyor… İBB’de suya zam yapmak istiyorlar, söyledim halk kan ağlıyor, zam yapamazsınız dedim. İBB’de çevreye karşı yanlışlıkları anlattım, mikrofonu kestiler. İçinde bulunduğum partiye en fazla ben muhalif oldum. Beykozluluk bir günde kaybedilmez, bir günde de kazanılmaz. Biz Beykoz’un dokusunu biliyoruz.”“İmar Barışı’na başvurmadım, başvurmayacağım”

“Ben Muharrem Kaşıtoğlu olarak ‘İmar Barışı’na başvurmadım, başvurmayacağım. İmar Barışı’nın kime faydası var. Mahkemelik olana ve imarın dışında kaçak yapılara faydası var.”“Sarıyer 2009’da kırmızı kart gösterdi, CHP kazandı”

“Sarıyer Belediyesi imar problemlerini çözüyor. Niye? Çünkü Sarıyer 2009’da kırmızı kart gösterdi, CHP kazandı. İmarı çözüyorlar. Beykozlu da kırmızı kart göstermeli. Problem böyle çözülür. Yıllarca bunun tam tersini söylediler Beykozluya. Ama neymiş, demek ki başka partiden olunca da sorunlar çözülüyormuş. Demek ki çalışmakla oluyormuş.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb