reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 11 Nisan 2018 1571 Görüntüleme

Beykoz’da AK Parti Gençlik Kolları Furkan Çeliker’le devam edecek

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda 18 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde yapılacak olan 5. Olağan Kongrede yeni yönetim belirlenecek. 

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda 18 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde yapılacak olan 5. Olağan Kongrede yeni yönetim belirlenecek. 

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda 18 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde yapılacak olan 5. Olağan Kongrede yeni yönetim belirlenecek.  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan’ın istişaresi sonucu Furkan Çeliker’in Gençlik Kolları Beykoz İlçe Başkanlığı’na devam etmesi kararı alındı.

Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker’ın, geçtiğimiz yıl yapılan referandum sürecinde Mehmet Güler’in istifası sonucu gençlik kolları başkanlığını vekâleten yürütmesi istenmiş daha sonra ise ataması yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla teşkilatlardaki tüm kademelerde metal yorgunluğuna ilişkin değişiklikler son sürat sürerken AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı ve Başkanı olan Furkan Çeliker hakkında devam kararı çıktı.

Genel Merkez ve İl Gençlik Kolları’nın Çeliker’e yönelik almış olduğu karar sonrası bir açıklama yapan Furkan Çeliker, yaş haddinden dolayı yollarını ayırmak zorunda kaldığı arkadaşlarına teşekkür ederek,  “Çalkantılı her süreçte bir ekip bir aile olmanın gereğini yerine getiren dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Küskünlükleri bir tarafa bırakıp 2019’da yapılacak olan seçim çalışmalarında kapılar herkes için açık.”

Çeliker açıklamasını şu sözlerle tamamladı. “Yeni ilçe Başkanımız M. Hanefi Dilmaç’ında dediği gibi bu bayrağı en yükseğe çıkarabilmek için teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Dün dünde kalmıştır. Biz ise gelecek için Büyük Türkiye için çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Bu perspektifte şahsi küskünlükleri ve kırgınlıkları aramızda tutamayız. Biz dünden daha büyük biz olmalıyız.”

Çeliker, AK Parti Beykoz ilçe Gençlik Kollarında yeni dönemde görev almak isteyen herkesi parti teşkilatına davet etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb