reklam
Ana Sayfa Yazarlar 28.03.2018 1533 Görüntüleme

AK Parti Beykoz İlçesi Kongreye Doğru

AK Parti Beykoz İlçesi 15 Nisan’da kongreye gidiyor. Reis, Sayın Tayyip Erdoğan Hanefi Başkan ile gidilmesine onay verdi. Şimdi Beykoz ilçe olarak önümüze bakmalıyız. Kırmadan, dökmeden, kimseyi incitmeden önümüze bakmalıyız. Türkiye ne kadar sınırlarını temizleme operasyonuna girip başarılı olsa da 2019 seçimleri çok çok önemli. Türkiye yeni bir sistemle 2019’da tanışıyor. Bu sistem koalisyonsuz daha radikal, daha özgür bir sistem, Türkiye’nin, daha iyi ve hızlı kararlar alabileceği bir sistem. Bu da Türkiye’nin beka sorununun devam ettiğini gösterir.

Bu sebeple 2019 daha çok çalışan, daha çok el tutan, daha çok dert dinleyip sorun çözen başarılı olarak Beykoz’da ipi göğüsleyecektir.

Hz. Mevlana’nın bir sözü geldi aklıma ‘’ Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir’’ sözlerimi Lokman Hekim’in oğluna şöyle dediği sözcükleriyle tamamlayayım.

‘’Yapacağın işi daha önce bunu denemiş, tecrübe etmiş kimselere danış. Çünkü onlar, kendilerine pahalıya mal olmuş doğru görüşleri sana bedava verirler.’’

Sevgi ve Saygılar

Allah’a emanet olunuz.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

GÖLGE GİBİ SESSİZ-2

GÖLGE GİBİ SESSİZ-2

Tema Tasarım | AnatoliaWeb