reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 2 Şubat 2018 2919 Görüntüleme

BEYKOZ VERGİ DAİRESİ ŞUBE OLARAK HİZMETE BAŞLAYACAK

Ümraniye’ye taşınması muhtelif problemlere yol açan Beykoz Vergi Dairesi şube olarak hizmete başlayacak.

Ümraniye’ye taşınması muhtelif problemlere yol açan Beykoz Vergi Dairesi şube olarak hizmete başlayacak.

Kaymakamlık tarafından her ay rutin olarak düzenlenen muhtarlar toplantısında Beykoz Vergi Dairesi’nin Şube olarak tahminen on beş gün içerisinde Mal Müdürlüğü Binasında hizmete başlayacağı açıklandı.

Kaymakam Ahmet Katırcı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İGDAŞ 187 Acil Hattının Bölge Şefi Metin Erdem Çöpoğlu bilgilendirmelerde bulundu; muhtarlar mahalleriyle ilgili sorunları aktardı, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu vergi dairesinin tekrar geri taşınmasıyla ilgili imza veren arkadaşlarına teşekkür etti.

İGDAŞ Yetkilisi Metin Erdem Çöpoğlu şunları aktardı: “Bölgedeki tüm 187 İGDAŞ İhbar Hattını ekibimle birlikte değerlendiriyoruz ve çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Bölgeye daha iyi hizmet verebilmek için siz değerli muhtarlarımız ile koordineli çalışmak arzusundayız.”

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu şöyle konuştu: “Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, halkın ihtiyacı olan tespitleri ilgili makamlara ileterek, hayata geçirebilmeye aracılık etme çabalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamdaki çalışmalardan kurumlar da memnun. Beykoz Vergi Dairesi’nin tekrar  şube olarak geri gelmesinde büyük çaba gösteren yönetim kurulu üyeleri ve 45 imza koyan tüm arkadaşlarıma, ortaya çıkan başarının lokomotif gücü olan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb