reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 3 Aralık 2017 1803 Görüntüleme

CHP Beykoz’da Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kollarının olağan kongresinde başkanlık için üç liste yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kollarının olağan kongresinde başkanlık için üç liste yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kollarının olağan kongresinde başkanlık için üç liste yarıştı. 182 oyun kullanıldığı kongrede Ozan Yılmaz 67 oy alarak, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı oldu.

CHP Beykoz İlçe Örgütü’nün Kavacık ’da ki ilçe binasında gerçekleştirilen gençlik kolları kongresinde üç liste yarıştı. Osman Özgül başkanlığında oluşturulan divan heyetinde Sevda Kaya ve Deniz Topal yer aldı. 182 oyun kullanıldığı kongrede 3 oy geçersiz sayılırken, Ozan Yılmaz 67 oy,  Emre Mert Kılıç 59 oy,  Emre Göç 53 oy aldı.

Seçim öncesi ve sonrası demokrasinin hakim olduğu kongrede CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nın yeni Başkanı Ozan Yılmaz kısa bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Ozan Yılmaz konuşmasında şunları söyledi:

Biz üç arkadaş olarak bu yola çıkarken hiçbir şekilde şahsi beklentimiz yok dedik. Birbirimize her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkarlarını gözeterek, yerelde ve genelde iktidarı sağlayacağımızın sözünü verdik. Bugün burada bir bayrak yarışı gerçekleşti ve yarışın sonunda üyelerimiz bu takımın bu örgütün kaptanlığını benim yapmamı istedi. Ama her zaman söyledim; bizim için önemli olan kazanmak değil, bizim için ahlak ve etik her zaman önce gelir. Bu yüzdendir ki 2019’da yerelde ve genelde iktidarı kurmak için bugün beraber yarıştığım kardeşlerimle yol yürüyeceğim. Onlarda bana destek olacaklardır. Buna canıgönülden inanıyorum, kazanan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.

Asil Yönetim Kurulu Listesi:

Ozan Yılmaz

Furkan Murat Kaya

Volkan Mehmet Demirel

Beyza Yavuz

Önder Usta

Emrah Kızıltaş

Aşkın Şenoğlu

Beyza Özgül

Uğur Aydın

Duygu Yılmaz

Atakan Tüblukkan

Taha Egemen Çalin

Damla Çavuşoğlu Cebeci

Serkan Can Başarslan

Utku Dayı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb